sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Agia ja tokoa

Melko laiskaa ollu tämä kirjotus puoli mutta treenattu on sitäkin ahkerammin ;)

Viime maanantain ACE:lla oltiin Harrin puolella ja radassa ei mitään erikoista kommentoitavaa. Teknisesti meille aivan liian vaikea joten homma meni sitten vähän säätämiseski eli ei mikään kovin kaksinen treeni.

Kotona ollaan tehty paljon tunnaria, puukapulan pitoa sekä tunnarin pitoa.

Pääsiäinen on mennyt lähinnä hallilla.. pe ja la pääasiassa tehty agilitya. Keppejä, keinua, puomia ja hyppytekniikkaa. Sama meno jatkuu huomenna.

Tänään tokotreenit. Luokasta eriosia.

Seuraamine: Vain käännöksiä ja sivuaskelia ja hidasta käyntiä. Yritin saada tarkoituksellisesti ääntä esiin mutta  ei onnistunut joten varmaan ihan hyvä ;) Hallissa todella paljon häiriötä ja tajusin että häiriö treenejä on tehtävä!

Istuminen: Kokeiltiin että liikkuri käskee istumaan jos nostelee koipia. Ei reaktiota. Varmaan vaan vahvistettava erillisenä.

Luoksetulo: Vain jättö palkattu.

Ruutu: Hienosti löysi.

Hyppynouto: No niin tulihan se ääni josta sitten pääsin keskeyttämään. Toisella kerralla ei lähtenyt ekasta käskystä mutta palautti kapulan nätisti purematta.

Tunnari: Hyvin haisteli eikä sijaistoimintoja. Ainut että palautuksessa vähän pyöritteli taas kapulaa. Ei kuitenkaan halkaissut.

Kaket: Jestas! Ei pysynyt aloillaan ollenkaan. Laitoin sitten pois ja tein kotona. Parempi. Tietäätäpähän mitä taas treenataan..

Ilmoitin 20.4 pieksämäelle voittajaan. Mennään katsomaan missä ollaan menossa ja mitä vielä treenattava.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti