lauantai 23. maaliskuuta 2013

Tanja Lehdon ja Markus Turusen koulutus ACElla

Tänään ACElla Kepsun kanssa agivalmennuksessa. Oltiin ensin Tanjan radalla. Edelleenkään mulla ei ole sitä ratojen piirrustusohjelmaa mutta laitan pari videota. Koti läksyksi saatiin välistä vetoja ja valsseihin kääntymistä. Videoita katsellessa huomaa kyllä miten ohjaaja on melkoisen myöhässä joka välissä :D No kyllä me joskus vielä pelataan yhteen ;) Rimat 55 molemmilla radoilla.

Videot on kuvattu putkeen enkä osaa niitä lyhennellä joten aika rankkaa katsottavaa ja ihme säätöä aina välillä.. Laitan ne tänne kuitenkin talteen jotta voin itse ihmetellä myöhemmin..

Tässä Tanjan puolen rataa alusta. Melkoista säätämistä ja räpellystä että kannattaa katsoa kelattuna :D Tuota 2 estettä jätiin hinkkaamaan joten ihan alusta rata ei ole..

Alun räpellystä..

Seuraavassa pätkässä jäätiin hinkuttamaan sitä välistä veto kohtaa ja radan keskivaihetta. Tosiaan kettumainen video katsoa että kannattaa hyppiä eteenpäin :D

rata jatkuu..

Sitten Markuksen puoli jossa oli aika vinha aloitus :) Tämä video on kyllä melkoista säätämistä myös mutta katsojat osaavan taas kelata eteenpäin ;) Tätä katsellessa myös tajusin kuinka kovaa ja laakoja hyppyjä koira tekee :D Markuksen kotiläksyt olivatkin opettaa koiralle kokoamista.

Alun säätöä

Sitten tettiin irrallisena keppejä muutaman kerran. Lopun himmaus johtuu siitä että jouduin huomauttamaan keppien kesken jätöstä pari kertaa. Kepo jää helposti kyttäämään onko palkka siellä ja Marskukselta vinkkinä että kannattaa käyttää appari palkkauksessa.

Keppejä ja puolivälin hinkkaamista..

Loppu radasta olin jo itse aika nuutunut. Tuntuu että vaan heittelin koiraa enkä ohjannut oikeasti. Se kyllä näkyy alussa koska koira hakee esteitä vääriltä puolilta yms..

Loppua..

Kokonaisuutena kiva valmennus josta hyviö vinkkejä jäi käteen! Kepo <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti