maanantai 1. huhtikuuta 2013

Agilitya ja tokoa

Tänään taas Mervin kanssa agia ja tokoa hallilla.

Ensin tehtiin keppejä missä huomattiin että Kepo jää odottamaan vapautusta viimeiseen keppi väliin. En tiedä johtuuko siitä kun joskus olen ärähtänyt jos jättänyt kepit kesken vai olenko vain vahingossa sanonut aina sen JES siinä viimeisessä välissä ja nyt odottaa sitä. Ollan tehty myös paljon kontakteja joten onko nyt niihin jotenkin sotkenut? Hassu piski :D

Tästä ongelma huomattiin..

Sitten kokeiltiin siirtää palkkaa lähemmäs jotta ikäänkuin "varastaisi" palkalle. Ei auttanut kun ennemmin ahdistui siitä eikä siltikään varastanut :D

Kepit2

Kepit3

Kepit4

Kuitenkin positiivista huomata että kestää jo aika paljon minun paikan vaihtelua eli saan jättäytyä, vedättää tai leikata takana eikä häiritse.

Sitten tehtiin keinua joka alkaa olla tosi hyvä! Siitä ei ole videoita mutta Mervin kanssa oli puhetta että voisi lisätä alkuun esim putken tai hypyn.

Puomilla kokeiltiin niin että laitoin muurin palikan ylös menolle "esteeksi" + nakin jotta varmasti ottaa sen ja sitten ethtiin loppuun. Puomillakin huomattiin että jos palkka liian lähellä niin ahdistuu ja lopettaa esteen "kesken" eli ei tule etujalat nurmelle asti. Kuitenkin palkan siirtämisellä saatiin tekemään hyviä alastuloja.

Sitten tehtiin vielä kääntymis harjoituksia ja edelleen videolta näyttää ettei se käänny yhtään mihinkään :D Tai sitten vaan oon liian vaativa :D Sylivekki jaakotuksia/jaakotuksia sekä valsseja. Valssissa oon ite jotenkin tosi löysä ja kädet huitoo missä sattuu. Liike saisi olla terävämpi. Saisin myös omasta mielestä "vekata" terävämmin.

Kääntymistä

Pitkäksi menee...

edelleen...

ehkä hitusen parempi

niin kuin tämäkin..

Tehtiin sitten vielä tokoa. Tein ruutua mistä lähettelin vauhdista koiraa ruutuun ja muutaman kerran otin maahan saakka. Teki hyvin ja meni ihan maahan asti.

Erillisenä maasta sivulletuloja. Eka kerralla tuli ihmeen löysästi mutta sitten paranti kun huomautin.

Hyppynoudossa ei tullut vinosta hypystä takaisinpäin hyppyä. Sitten teki hyviä, vain kerran heitti kapulan kurkkuun.

Luoksetulon stoppeja ja maahanmenoja kierron kautta. Sitten koko liikkeenä josta ensin palkkasin pelkän jätön ja sitten tein loppuun. Käskynä maahanmneossa toimii selkeästi paremmin "ma".

Tunnarin pitoa kierron avulla. Ei ainakaan vielä vaikuttanut sen enempää kuin kotitreenikään mutta ei varmasti haittaakaan.

Kaukossa kaikkia vaihtoja tieästi palkattuna. S-M edelleen ihan hirveen vaikeeta..

Nyt minusta on alkanut tuntumaan että hallitsen vähän tuota Kepon energiaa tai osataan molemmat käyttää se tekemiseen eikä muuhun häspäämiseen. Melko hauska myös huomata kuinka ohjaaja herkkä koira se tosiaan onkaan.. Kepu <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti