sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Tokoa ja agia

Tänään aamulla Kepon kanssa agia ja Rinon kanssa tokoa.

Kepon kanssa keskityttiin puomin alastuloon niin että siellä targetti. Alkuun tuli läpi josta huomautin ja pyysin korjaamaan. En kuitenkaan palkannut korjauksista. Sitten kun alko tajuamaan jutun juonen niin alkoi toimia tosi hyvin. Pystyin itse jättäytymään jälkeen yms. Vapautin kuitenkin nyt aika nopeasti kun etutassut tuli maahan ettei ala tarjota taas kaikkea mahdollista. Kuitenkin nopeasti alan kasvattaa viivettä palkkaukseen.

Keinu tehtiin ensin mini-medi pöydälle. Alkuun kokeilin niin että palkka päydällä valmiina mutta ei oikein onnistunut. Sitten otin pöydän pois ja kokeiltiin ihan "normaali" keinuna jolloin samalla tavalla sain palkkakupin kuin kontaktille. Muutaman kerran tuli sivusta eikä yhtään kärsi hetsata kyllä vielä. Aika hitaasti tulee mutta pistetään kokemattomuuden piikkiin..

Tässä keinussa en tykännyt kun tuli vain toisella etutassulla nurmelle asti.. Meinasin ensin odottaa mutta sitten ajattelin etten ehkä vielä ala vaatimaan siltä liikaa..

Keinu1

Tämä parempi vaikka tuleekin aika hitaasti tuon lopun.. siksi myös nopea vapautus. Ajatuksena mitä nopeammin tulen sitä nopeammin pääsen palkalle..

Keinu2

Kepeissä mietin jaksanko alkaa säätämään niitä verkkoja.. No kun olen tunnetusti tällainen haluan kokeilla tyyppi niin päätin olla sitten laittamatta. Alkuun Kepo yritti vähän jättää kepit kesken mutta muutamalla huomautuksella alkoi tehdä loppuun saakka. Jarrutteli lopussa kun pienet herneet oikein etsivät toisiaan että meneehän kaikki välit varmasti oikein.. :D Tästäkään en ole nyt huolissani vaan oikeastaan tyytyväinen ettei vaan kouhota mennä ja ole välittämättä jos huomautan jostain.. Alkuun tarkoituksella yritin auttaa rytmittämällä äänellä mutta lopussa tehtiin jo niin etten sanonut mitään tai kannustin vaan välillä esim "mene, mene."  Tehtiin "lähetyksiä" avo- sekä pimeästäkulmasta ja suoraan edestä..

Hupsis.. Kepit1

Kepit2

Loppuun vielä 3 hyppyä samalla tavalla kuin ACElla oli viime ma. Ensin laitoin palkan kakkosen taakse jottei roiskase älytöntä hyppyä siihen . Sitten palkkasin oikeasta kädestä ja sitten vein kolmos hypyn taakse. Ei kertaakaan sikaillut tms.. Ehkä tämä vielä tästä!


Rinon kanssa tehtiin vähän seuraamista, hyppyä (AVO), nouto ja luoksetulo (AVO) taidan ottaa sille ainakin  kesälle ryhmäpaikan jos saisi sen TK2 sille tarvottua..Pikku-Rino 2008


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti