perjantai 22. maaliskuuta 2013

Eilinen liito

Annen kanssa hallilla. Keinua, keppejä, hyppy tekniikkaa ja alastulokontaktin vahvistamista.

Kepit: Tehtiin ilman verkkoja ja putki keppien takana. Palkka alkuun normisti keppien jälkeen. Muutaman kerran taas koira olisi halunnut jättää viimeisen välin tekemättä joista huomautus ja taas alkoi miettimään ja vähän jarruttamaan loppuun. Jos liittää jo hyppyihin niin pitää varmaan laittaa verkko viimeiseen väliin jotta se varmistuu. Kepit muutaman kerran palkalle ja sitten kerran putkeen lähetys. Kepo saattaa alkaa viimeisissä väleissä kurkkimaan onko palkka paikallaan johon mietin oisko ollu ideaa tehdä lelu kädessä ja heittää viimeisen välin jälkeen.. Pitää kysyä viisaammilta ;)

Keinu: Ensin muutaman kerran mini/medi pöydälle ja sitten maahan. Teki hyvin ja kerran jo pidempi viivytys ennen vapauttamista palkalle.

Alastulo puomilla: Tehtiin pöydän kautta apu esteelle ja vaan lopun varmistelua. Muutaman kerran jäi etutassut kontaktille mut odotin että korjaa joista nopea vapautus palkalle. Haluan idean reippaasti tassut nurmelle ja matka jatkuu.. Yksi kerta koko puomi missä ei ongelmaa :)

Hyppy tekniikkaa: Lelu oman jalan viereen ja eri kulmista lähetyksiä hypylle. Ymmärsi tehtävän jo paremmin! Näitä jatketaan :)


Loppuun tehtiin vielä tunnari. Nyt muutaman kerran olen vienyt itse oman ja näyttänyt että täällä oma ja kiertänyt kapuloita. Nyt niin että Anne vei kaikki mutta kapuloiden asettelun jälkeen sanoin Kepolle että täällä on oma. Lähti todella hyvin rauhassa ja aukaisi nenän ja laski pään heti alas. Maistoi oman vieressä olevaa kapulaa mutta ei nostanut ja otti oman. JESH! Palautus on melko hätäinen vielä kun olen lennosta palkkaillut mutta otin erikseen palautusta niin etten ota kapulaa vaan kokeilen vaan että pitää kunnolla ja vaputan sylkemään kapulan! Hyvä Kepu <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti