tiistai 19. maaliskuuta 2013

Eilinen ACE

Siis kamalaa, mun radan piirrustusohjelma oli menny vanhaksi joten nyt pitää pärjätä selittämällä..
Sannan puolella ja aiheena oli valssi. Rata alkoi niin että hypättiin 2 estettä suoraan ja siitä sitten esteen menivät siksakkia eli tehtiin muistaakseni ainakin 4 valssia ja sitten koira meni putkeen ja toiseen putkeen. Putkelta hypylle persjättö, muuri johon tiukka kääntö ja putki, pussi hyppy ja sen jälkeen 2 estettä takana leikaten ja sitten välistä veto.

Alkuun Kepo hyppäsi taas järkyttävän laakoja hyppyjä ja oli siksi out of control :D Tehtiin sille kuitenkin alkuun vähän hyppytekniikkaa jossa lelu jätettiin mun jalan viereen ja sanoin koiralle vaan hop ja kun se käntyi tiukasti hypyn jälkeen se sai lelun. Tämä oli tosi hyvä harjoitus ja tätä on jatkettava. Muistaa vaan tehdä näitä jokaisesta eri kulmasta.

Sitten uudestaan ja koira toimi jo pikkuisen paremmin muttei vieläkään ihan täydellisesti.. Sanna käski sitten jättää kaikki muut käskyt pois paitsi lähtökäskyn ja putken ja pussin. Siis visti mikä ero koirassa! Sanna toivoi että oltas saatu videolle mutta valitettavasti ei onnistunut. Kepo oli kuin erikoira. Se näytti aiemmin siltä ettei saanut suoritus rauhaa kun jakelin sille niin paljon käskyjä. Nyt koira oikeasti kesittyi ja joutui lukemaan minua eikä vaan sinkoillut ympäriinsä! Ihanaa! Pitkästä aikaa tuli oikeasti onnistumisen tunne! Ehkä tämä vielä jonain päivänä tästä :)

Kepo 18.3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti