maanantai 25. maaliskuuta 2013

Luokkatreeni

Eilen tehtiin luokkatreeni kun päätettiin pitää treenit ulkona. Treenasin ensin vähän Rinoa ja Kepo joutui odottamaan autossa ja voi vaan kuvitella miten paljon se nostatti jo tuota koiraa. Alkuun heittelin Kepolle lumipalloja hankeen jotta saisi vähän juosta ja purettua itseään.

Seuraaminen: Alkuun edisti ja poikitti mutta sitten paikka oli hyvä. Selvästi siirtynyt taaksepäin. Ei tehnyt pomppuja kun yhdessä täyskäännöksessä, mutta muutama "miu" taas pääse. Hidasta käyntiä ei ollut ollenkaan. Kontkakti tippuu muutaman kerran joista en huomauttanut. Lelupalkka lopussa koska ei olla tehty pitkään aikaa taas näin pitkää pätkää. Haluan mielikuvan että kannattaa keskittyä loppuun saakka.

Seuraaminen 24.3

Istuminen: Positiivistä että osasi istua :) Istuminen oli myös nopea. Mutta argh melko kevyet etujalat taas!! Tähän ajattelin kokeilla sellaista että esim liikkuri sanoisi että istu kun etujalat alkaa nousta. Nimittäin ollaan kokeiltu myös luopumista (katsoo eteenpäin kun olen takana naks ja palkka) mutta luopuu vain "tuurilla" eli häiriö tulee edestä päin.

Luoksetulo: Hyvin malttoi maassa. Seisominen loistava ja näistä nyt pitääkin muistaa palkata enemmän jottei huonone! Maahanmeno voisi olla nopeampi mutta en osaa opettaa sitä :D Myös "miu" ääni pääsee luoksetulossa.

Istuminen ja luoksetulo

Ruutu: Löysi ruudun hyvin ja olenkin nyt käyttänyt Outin neuvoa eli ottanut muutaman askeleen ruutua kohti samalla kysyen "missä ruutu?" Ennen saattaanut jäädä merkkaamaan luoksetulon loppu/lähtöpaikkaa ja näin saatu merkkaamaan oikeasti eteenpäin liikkeen suuntaa. Kepo myös lähiaikoina tarjonnut paikkaa heti ruudun etulinjaan ja nyt sitten jäinkin odottamaan seis käskyn kanssa liian pitkään ja valui ruudusta yli. Me ei olla korjattu ruudun paikkaa takaa koskaan eteen joten päätin olla korjaamatta ja tässäpä hyvä treenin aihe lisää ;) Hyvä maahanmeno ja pysyminen. Vielä pitäisi erikseen harjoitella tuota sivulle tuloa takaa.

ruutu

Noudot: Meillä ei ollut hyppyä joten tehtiin vaan nouto puukapulalla ja metallilla. Molemmat noudot ihan hirveitä! Ja nämä nyt työn alla. Palautusvauhi + kapulan pureskelu. YÖK! Myös ääni lipashti taas lähdössä ja metallissa kyttää tosi voimakkaasti.

Nouto (puu)

Metallinouto

Tunnari: Ai että mieli lepää kun tuo haistelu niiin paljon parempaa. Meinasi oikeasti iskeä jo kauhea epätoivo mutta nyt alkaa jo usko tulemaan tähänkin liikkeeseen. Ainut mikä nyt on ongelma niin kapulan erittäin voimakas pureskelu.. En kauheen kovalla kädellä pysty tästä sanomaan ettei koko tunnari taas pilalla mutta jotain pitäisi keksiä..

Tunnari

Kaket: Jeee! Matka oli ihan kisa matka ja nyt haluan tehdä vielä pidemmältä jotta kisamatka tuntuu lyhyeltä ;) Ainut mikä on jo hetkisen ollut työnalla niin on tuo seiso-maa koska niin helposti tuppaa tulemaan eteenpäin vähän. Videota katsellessa en osannut päättää tuleeko eteenpäin vai nostaako vaan jalkoja paikallaan sillä kun menin hakemaan niin oli viivan päällä eli jos tuli eteenpäin niin meni sitten varmaan jossain myös taaksepäin. Mut nämä menneen valtavasti eteenpäin!! Vähän ottaa häiriöö ympäristöstä joten pitää vaan treenata häiriössä!

Kaket

Kokonaisuuteen olen tyytyväinen ja aion mennä ensi kuussa voittajaan meni sitten syteen tai saveen.. Tämän koiran kanssa treenaaminen on kyllä siitä kivaa että tekee vaan mieli treenata lisää. :) Tänä aamuna tein vielä tunnarin ja noutoja ja keskityin tuohon puremiseen. Naksuttelin nostoja ja palutuksia missä ei purrut. Eiköhän se tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti