sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Kepon tokot

Oman ryhmän treenit hallilla.

Seuraaminen: Palkkasin selän taakse oikeaan käteen jotta paikka saataisiin vähän taaemmas. Anne myös ehdotti jos vaan korjaan sen rehellisesti antamalla uuden käskyn ja palkkaan sinne taakse. Lisäksi perusasennot jo liian edessä mihin nyt oikeasti puututtava ja luotava itselleen selvä mielikuva missä haluan koiran olevan.

Istuminen: En seuruuttanut vaan otin mukaan tule sanalla. Josta sitten sanottiin että ei saisi vahvistaa nuupotus seuraamista mitä koira tarjosi liikkeessä. Asennot treenattava erikseen kuuntelutreenillä. Tarjosi seisomista kunnes helpotin. Pitää varmaan taas helpottaa kun ei tunnu tuo istuminen onnistuvan muuten.

Luoksetulon jättö: Hyvä.

Ruutu: Tarjosi taas sitä hemmetin etureunaa. Pitää varmaan viedä ruudun sisällä eri kohtiin ja pyytää siitä korjaamaan paikkaa jotta saisin sen älyämään minne sen kuuluis mennä.

Nouto: Nyt tehdään pitoja niin että "otan olevinaan" pois mutta vapautan kuitenkin kun pitää hyvin suoraan jotta luopuu ajatuksesta että nouto päättyy aina siihen että vien kapulan. Näin pitää paremmin eikä heitä kurkkuun ja pure.

Tunnari: Ekalla kerralla toi taas tyytyväisenä väärän jonosta. Kävin näyttämässä oman ja laitoin takaisin. Otti oman. Tehtiin vielä myöhemmin sellainen missä kapuloita oli paljon ringissä ja oikein näytin että oma on tässä jonka jälkeen pyörin vielä kapuloilla. "lähetettiin" vähän kauempaa kuin mitä ollaan nyt tehty. Toi kyllä oman mutta maisteli kapuloita mistä en tykännyt. Kolmas tehtiin erikohtaan ja samalla tavalla. Syöttelin ja huokailin ja sitten laitoin kapuloille. Teki hyvin ja meni todella kivalla mielentilalla kapuloille. Ainut että palkkaus oli vähän huono kun innostun aina niin paljon :D Pitäs palkata hillitymmin!

Kaukot: Takapalkalla. Hyviä vaihtoja, istuminen edelleen vajaa mutta olkoon.

Paikalla olot: Istuminen loistava, makuussa meni lonkalleen mutta päätin etten treeneissä nyt puutu siihen lonkkaan vaan treenaan sitä erikseen kotona pysymään "valppaana" :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti