tiistai 12. maaliskuuta 2013

eilinen ACE

Maanantain ACE ja koutsina Tiia. Rata oli ihan kauheaa pyöritystä. Oikeesti siinä oli esteet 1-16 mutta Kepon kanssa päästiin 2selle asti ja sitten 3-8 joten en muistanut enää miten koko rata meni.


Koira jätettiin 1 taakse ja ohjaaja meni 2sen ja 3sen väliin. Koiralle merkattiin vaan vas. kädellä että ota ne hypyt ja sitten 3selle piti tehdö sylivekki jaakotus. 4 takakierto jaakotus sit vaan 5 ja 6selle valssi esteen edessä. 7. sylivekki jaakotus ja sitten 8.

Kepon kanssa tosiaan päästiin esteelle 2. josta se ei millään lähtenyt kääntymään mun ohjaukseen vaan painelin mun seläntakaa tai karkasi putkeen joka oli 4 esteen takana. (ei näy piirrustuksessa). Sen putken kun se keksi niin se rallatti sitten vaan sinne putkeen jonkun 100 kertaa peräkkäin vaikka alettiin sitä palkkailemaan 2 hypyn jälkeen 3 esteen siivekkeen kohdalle.. No viimesellä kierroksella skipattiin koko kohta ja mentiin sitten 3-8 minkä Kepo teki hyvin.

Tiia sano että Kepo on kiihkeä ja se ei kuuntele minua yhtään kun tulee tiukkapaikka vaan ratkaisee sitten asian itse juoksentelemalla minne sattuu.. ja palkkailee itseään putkeen yms. Tiia sanoi että kun se menee tuohon tilaan niin mun pitäs kerran pysäyttää se ja sanoa että nyt kuuntele. Si kun Kepo on päättänyt mennä jonkin khdan ei halutulla tavalla niin se tekee sen 100 kertaa vaikka sitä palkattas välillä oikeaan kohtaan. Kyllä taas turhauttaa tämäkin laji.. Mut eiköhän me vielä tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti