lauantai 9. helmikuuta 2013

Ylituomari kollegio

Meitä pyydettiin jokunen aika sitten ylituomari kollegioon (mitä ikinä tarkoittaakin) yhdeksi esimerkki koiraksi suorittamaan ALO/AVO liikkeitä. Eli suoritamme liikkeitä kisanomaisesti ja ne videoitiin ja tuomarit arvostelivat ne. Me ei kyllä itse saatu niistä tuloksia.

Kepo suoritti luoksepäästävyyden jossa se istui nätisti vieressä.

Seuraaminen (ALO): Ohhoh! Nyt tosiaan tekee asenteella mutta päästi ääntä parissa käännöksessä ja joka kerta liikkeelle lähdössä/vasemmalle käännöksessä pomppaa vieressä ihan kun oisin sitä palkannut joskus kainalosta tms.. Seuraamisen virettä saatava ehkä vähän alaspäin ja palkattava toistaseks namilla. Super palkka vaan tosi pitkästä pätkästä.

Luoksetulo (ALO): Ääni pääsi lähtiessä mutta muuten hienosti suoraan sivulle.. Taisi joku pikku pomppu tulla sivulle tulossa.

Liikkeestä seisominen (ALO): Väisti kun tulin takaisin sivulle. En tiedä mistä johtui mutta tämä oli alokkaan seisominen ja ollaan treenattu vaan niitä takaa kiertämisiä.

Hyppy (ALO): En ollut yhtään varma osaako Kepo enää edes alokkaan hyppyä kun ollaan niin pitkään tehty avointa.. Mielessäni ajattelin että jos annan seis käskyn esteen päällä niin se ehkä jää seisomaan ja niinhän se jäikin!!! Ihana huomata että koira tosiaan kuuntelee vaikka ei olla tehty alokkaan hyppyä kun viimeksi kesällä kisoissa.

Tilaisuudessa ei mennyt niin pitkään kun aikaa oli varattu joten saatiin pieni hetki treenata tilaisuuden päätteeksi. Kun tulin autolta niin joku naistuomari sanoi että minulla on ihana koira :D Kiitin ja jälkeen päin jäin miettimään että kukahan tuomari se oli niin voisi hakea ne ihanuuspisteet pois ;) vaikka eihän me oikeesti sellaisia edes tarvita :P Olisi kyllä hauska olla kärpäsenä katossa mitä meistä puhutaan huomenna siinä purku tilaisuudessa..

1 kommentti:

  1. Mä saatan arvata kuka se tuomari oli :) Kuulustelen sen heti kunhan seuraavan kerran näen :D

    VastaaPoista