sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Aksaa ja tokoa

Aamulla agilitya Outin ja Mervin kanssa hallille. Kepolle tarkoituksena tehdä edelleen niitä takaaleikkauksia ja puomia sekä kokeilla niitä keppejä verkolla.

Aloitettiin puomilla. Hitto että voi olla vaikeaa tehdä puomia kun pitäisi tehdä rauhassa jtta koira pysyy puomilla mutta silti Kepo yrittää mennä edelle ja minä sitten yritän kipittää sen edelle ja sitten se onkin jo ihan kilpajuoksua.. Mun pitäs siks päästä sen edelle koska alastulo kontaktilla se kääntyy niin voimakkaasti katsomaan minua että tiputtaa aina toisen etujalan sivusta alas. Pitää varmaan erillisenä tehdä niitä alastuloja sen pöydän kautta että oppii tulemaan suoraan loppuun asti. Lisäksi mun pitäs sanoa käsky aiemmin ja odottaa vaan mitä siinä alastulolla tapahtuu koska nyt kun käsky tulee myöhässä niin koira painaa heti itsensä maahan eikä malta tulla loppuun asti. No ei auta kun treenata...

Takaaleikkaukset tänään jo parempia. Esteetkin vähän helpommin kuin eilen.

alku tilanne ei kovin hääppöinen..

vaikeuksien kautta voittoon..

ja näin kaikki alkoi toiseen suuntaan..

ja lopulta..

Loppuun tehtiin vielä niitä keppejä verkkojen kanssa.. Alkuun vähän ohjasin kädellä jotta pysyi verkkojen sisällä. Heti kun alkoi vähän saada vauhti lisää niin tuli verkon yli mutta loppuun teki jo ihan kivoja toistoja. Ohjaajan on muistettava ettei auta liikaa kun Kepo vaan menee siitä ihan sekasin :D

Tehtiin sitten vielä vähän tokoa, ruutua ja luoksetuloa. Ruutuun edelleen yritti tarjota sivusta sisään mutta lähempää onnistui sitten ihan jees. Luoksetulossa palkkasin sitten seisomisen suoraan pallolla. Luoksetulon jälkeen ei tarjonnut ruutua enää luoksetulon jättö paikkaan.

Iltapäivällä ajoin sitten vielä "oikeisiin" tokotreeneihin takaisin hallille.
Paikalla istumisessa teputtaa etujaloilla.
Paikka makuu hyvä eikä edes kääntänyt kertaaan lonkalleen!
 Alkuun seuraamista jossa tuntu että poikittaa tosi vahvasti ulospäin mutta ei se kuulemma edes poikittanut. Sivu askeleet oikealle ohjaajan on tehtävä lyhyempiä askeleita, niissä eka askel hyvä mutta tokassa tuppaa jäämään vinoon. Vas. hyvä.
Ruutu oli nyt parempi siinä mielessä että meni nyt suoraan etulinjasta sisään mutta ekan kerran meinasi tarjota paikkaa suoraan etulinjan eteen. Lisäksi jostain syystä on alkanut karkailla palkkaa vastaan mutta saatta johtua siitä kun palkkailin sitä merkkiä niin että vapautin lelulle itseeni päin. Näitä en nyt kyllä muissa liikkeissä salli enkä kyllä voi sitä merkkiäkään nyt näin tehdä.
Luoksetulossa pelkkä maahanmeno, joka kuulemma hyvä! Ainut että karkasi taas siitäkin joten en halunnut palkata vaan vein takaisin.
Loppuun vielä ruutu ja teki hyvin eikä tarjonnut luoksetulon jättö paikkaa :)
Tauon jälkeen vielä noudon palautus metallilla ja hyi taas mikä palauttus! Pitää tehdä ulkona helkutin pitkällä matkalla!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti