perjantai 8. helmikuuta 2013

Tokon vapaavuoro

Käytiin tokon vapaavuorolla kun silloin treenataan sm joukkueen kanssa tai oikeastaan niiden jotka pääsevät paikalle. Tänään tein vaan jäävät, jättöjä, paikalla olot ja loppuun vähän seuraamista ja hypyn.

Jäävät: Ensin naksu ja palkka heti kun reagoi käskyyn eli oikeasta asennosta. Teki kaikki pyydetyt asennot hyvin. Sitten erikseen siitä vielä loppu. Kaikissa asennoissa pää kauhean levoton. Istumisessa etujalat töpöttää vähän. Nyt on alettava kiinnittämään huomiota jättöihin ja istumisiin että on kaikilla jaloilla tukevasti maassa. Tehtiin vielä lopuksi niin että heitin namin sen eteen jotta olisi tuijottanut sitä eikä pyörinyt levottomasti.. Varasti kuitenkin ekan namin josta sitten mainitsin sille niin sen jälkeen se ei uskaltanut edes katsoa nameja :D Voisi myös kokeilla niin että kun tekee asennon niin heittää nameja tms.. jotta joutuu oikeesti keskittymään asennon pitämiseen..

Jätöt: Teputtelua etujaloilla. Mun pitää huolehtia että liikkeissä joissä jää istumaan niin on jo valmiiksi irti minusta sillä Kepolla tosi tiiviit peruasennot joista sitten kun lähden alta niin "kaatuu" ja joutuu töpettelemään korjatakseen asentoaan paremmaksi.

Paikalla istuminen: Jää istumaan helposti "lonkat auki" ja korjasi sen jossain vaiheessa. Ihme juttu että se jää aina niin ihmeellisesti istumaan että joutuu korjaamaan etu/takaosaa.

Paikalla makuu: Kahdesti kävin kääntämässä lonkka asennosta pois, Anne oli sitä mietlä että antaisin olla mut kun olen sen päättänyt kääntää niin käännän...

Seuraaminen: Loppuun vähän seuraamista ja vire taas aika korkealla.. Sivuaskelissa pääsi ääni.. jonka luulen johtuvan juurikin tuosta viretilasta, nyt en edes palkannut sitä lelulla kertaakaan ja silti oli ihan intona.

Hyppy: Avoimen hyppy jossa ekassa takasin tulossa meinasi istua suoraan sivulle. Toinen parempi. Tässä ei mitään ongelmaa mutta halusin kokeilla huomista varten jos joudun tekemään :D

Paikalla oloihin menossa oli kiva huomata että koira tuli nihhin oikeasti seuraamalla vaikka molemmilla puolilla oli koirat joiden kanssa ei oltu pitkään aikaan treenattu. Jännittää ihan mitä huomenna joudutaan esittämään :)Kepo ruudussa kesällä -12


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti