keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Tokoilua sisällä ja loput terveystulokset

Tänään tehtiin sisällä tunnari ja kaukoja.

Tunnarit oli ihan kauheita.. Ensin tein vaan muutaman oman piilotuksen ihan muistutuksena. Niissä ei ongelmaa. Sitten laitoin ne rinkiin jonne meni sitten suu auki ja maisteli sieltä oman. Sitte vaihdoin riviin jossa sitten lopetti työskentelyn kokonaan ja toi kapuloita järjestyksessä taas. Loppuun vielä oma piilotus. Siis mä luulen että tulee samanlaista kun Outin Riialla ilmeni eli ei kestä yhtään toistoja. Ja kierrokset nousee toistoista jolloin keskittyminen tehtävään häviää. Ja minä oon niin aina kuvitellut että tunnari on sellainen liike mikä ei kierroksia nosta :D Kepolle riittää että se tietää että pääsee tekemään niin kierrokset nousee samantien, siksi olen yrittänyt käyttää Outin neuvoa että kun aletaan tekemään tunnari ei tehdä siitä mitään numeroa vaan laitetaan vaan kapulat ja sanotaan se käsky ihan huomaamatta.. Nyt kuitenkin Kepu ampui olohuoneesta samantien keittiöön kun otin kapula pussin ja jouduin käskemään sen pois sieltä. Sitten en uskaltanut antaa sille edes käskyä oman etsimiseen koska pelkäsin sen nousevan siitä liikaa.. mutta toistot tekivät jo sen nostamisen niin meni sitten pilalle koko homma kuitenkin.. No mutta en hermostunut ja jätin sitten siihen oman piilottamiseen. Ajattelin kuitenkin tehdä luokan sunnuntaina ja myös tunnarin sinne. Katsotaan mitä tapahtuu..

Kaket oli tänään älyttömän hyvät. Seisomisissa koira jäi takapainoisiksi eikä tehnyt sitä toisen takajalan nostoa mitä joskus tekee. Tein alkuun ihan läheltä vaan vuorotelle maa-istu-maa, maa-seiso-maa ja istu-seiso-istu. Sitten vähän kauempaa ja teki tosi hyvin. Ajattelin nämäkin kokeilla sunnuntaina luokassa ja haluan että ne kuvataan jotta nään mitä tekee.

Loppuun vähän seuraamista ja sivuaskelia ja käännöksiä. On tuo koira kyllä ihan eri fiiliksissä nykyään tuosta seuraamisesta.

Paras uutinen tänään oli, kun Kepsun kyynär ja lonkka tulokset tupsahtivat sähköpostiin 0/0 ja A/A!!!


Niin tästä pienestä "pedosta" kasvoi terve nuori aikuinen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti