perjantai 15. helmikuuta 2013

Piha- ja joukkue tokoilut

Meillä oli 3 päivän treenitauko ja tänään sitten aamulla treenasin pihassa jotta kehtasin mennä illalla hallille treeneihin.

Ensin tein Rinon kanssa vähän seuraamista, liikkeestä maahanmenon, luoksetulon, noudon ja kaukot. Hassu koira kun käskin sivulle niin meni maahan eikä meinannut nousta ylös :D Sitten se aina kattoo mua ihan sen näkösenä ettei se ymmärrä yhtään mistä puhutaan jos sanotaan vaikka että istu tms.. :D

Kepon kanssa tehtiin jäävät putkeen EVL tyyppisesti. Hirveen levotonta se sen oleminen ja istumisessa nosti toisen tassun ylös kääntyessään kattomaan minua. Noudon palautus noh oli ihan jees.. Tartteis vaan saada oikeesti pitkä matka mitä palauttelis. Kaukot takapalkalla selvästi vähemmän töpsyttelyä vas. takasella.

Hallilla tehtiin vielä ruutua, luoksetulo, jääviä ja kaukoja.

Alotettiin ruudulla että ihan vaan kaksi ruutua putkeen. Näissä lähdöissä pääsi ääni mutta en puuttunut koska itse taas huonosti tein kun koira ei ollut päässyt koko päivänä juoksemaan ja suoraan tulin hallille treenaamaan. Sitten suora luoksetulo joka loppui vastakkaiseen kulmaan missä ruutu. Sitten taas ruutu ja JESH se löysi sen!! Sitten vielä yksi ruutu josta käsky maahan ja palkka maahan menosta.

Jäävissä jätin namin nenän eteen ja oli selkeesti rauhallisempi, näitä on nyt tehtävä paljon.

Kaukoissa vähän taas töpsötti, mutta usein vas takajalka jää huonosti ja joutuu sitä korjailemaan.

Paikalla olossa 2 kertaa lonkka mistä kävin nostamassa..

Loppuun vielä puomi pari kertaa ja kepit! Tänään ei tullut kertaakaan yli verkoista! HYVÄ!!Rino ehkä -09


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti