sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Luokkatreeni

Tänään tehtiin luokkatreeni

Seuraaminen: Tiivis ja sanotaan nyt näin että menee ajoittain vähän yli yrittämiseksi. Tulin siihen tulokseen että kyllä se ainakin kisoissa sen jaksaa tehdä, mitä siis olen aiemmin pelännyt että nuupahtaa kesken seuraamisen.. Lopussa paikalla käännöksissä pääsi ääni. Mutta videolta katsottuna ei kyllä aukea niin paljon kun kuvittelin mutta paikka silti turhan edessä.

Istuminen: Seuraamisessa taas edistää, istuu hyvin mutta kun menen taakse niin nostaa toisen etujalan ylös.

Luoksetulo: Maahanmeno voisi olla nopeampi muuten hyvä.

Ruutu: Jos luoksetulo loppuu ruudun viereiseen kulmaan ei koira osaa mennä ruutuun. Ihme homma. Näytettiin sitten ruutu koska merkkasi koko ajan sitä luoksetulon loppua. Meni vasta toisella käskyllä maahan ja venkuilee loppu seuraamisessa.

Hyppynouto: Muuten jees mutta heittää kapulan kurkkuun sivulle tulossa.

Metallinouto: Ääni pääsee lähdössä ja menee niiiiin paljon kovempaa kapulalle kun tulee takaisin päin..

Tunnari: Nostaa vaan jonkun ja sitten haistelee ja vaihtaa omaan. Palautuksessa tosi epävarman näköinen.

Kaukot: eka ylös-maa ei tee vaihtoa vaan menee istumaan ja maa-ylös tulee eteen, ylös-istu hypähtää kans vähän eteenpäin.

No positiivistä ajattelua kehiin. Koira suoritti kaikki liikkeet eikä näyttänyt väsymisen merkkejä. Kaikissa liikkeissä pikku hiottavaa mutta mitään ei tarttee aloittaa alusta.

Seuraavan viikon treenisuunnitelma on: seuraamisessa kääntymisiä sekä askelia erisuuntiin, metallin palautus ulkona ihan kauheen pitkällä matkalla!, noutokapulan nostoja, jääviä niin että ei jää niin levottomaksi eli heitän vaikka namin eteen jotta keskittys mielummin siihen, tunnarissa man piilotusta, kaukoissa jumppaa läheltä.

Paikalla oloissa istumisessa kerran vaihtoi asentoa en tiedä auttasko tässäkin joku mihin keskittys niin rauhoittumaan, paikalla makuussa heitti kerran lonkalleen mutta kun lähdin kävelemään päin niin muutti itse asennon.

Luokka (VOI) 10.2.2013

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti