lauantai 29. marraskuuta 2014

Tokoa

Sarin kanssa Kasurilassa. Ruutu,ohjattu ja tunnari.

Aloitettiin ohjatulla ja oikean noudolla. Ruohikko piilotti kapulat aika hyvin mutta hienosti koira selviytyi.. Hieman jäi mietityttämään oisko mennyt keskikapulalle jos se olisi näkynyt, mutta pitänee testata vielä ennen koetta.

Ruutu joka siis merkiltä katsottuna oikealla. Merkillä ei jää rehellisesti merkin taakse kun lähetys oik. (tulee siis merkin viereen sen oik. puolelle..) ennakoi varmasti ruutua. Ruudussa nauhat koska halusin katsoa ennakoiko etulinjaa ja ei ennakoinut vaan meni just täydelliselle paikalle! Hieno Keps <3 meni myös kunnolla maahan.

Palkkailin sitten vielä muutaman merkin mutta paikkaa en saanut paremmaksi ellen pysäyttänyt.

Ohjatun vasemman nouto hyvä.

Tunnari ihan super. Meni laukalla kapuloille ja mietin matkalla pysäytänkö koska meni niin kovaa mutta päästin kuitenin olla välittämättä. Hyvät haistelu ja varma oman otto ja laukalla takaisin! Super palkka.

Kaikki liikkeet oli yllättävän hyviä koska kokonaisia liikkeitä ollaan tehty todella vähän!

Iltaruualla keskityttiin tuohon eteen tuloon mikä oikea murheenkryyni! Jos koira tulee vasemmalta se tulee suoraan mutta jos oikealta niin ihan miten sattuu. Perse jää aina vinoon jompaan kumpaan suuntaan ja vaikka kuinka jalalla tökin sitä persuuksiin niin se ei korjaa suorempaan vaan yrittää vaan lähemmäs. Tätä pitää alkaa nyt työstämään kunhan keksin tähän jonkin hyvän keinon millä opettaa sitä suoruutta.. Ideoita otetaan vastaan!!

Tästäpä tuskastuneena kirjoitin itselleni asioita mitä teen toisin seuraavan koiran kanssa:

*eteentulot suoraksi joka suunnasta
*erilaisia takapää harjoituksia jotta todella tietää omistavansa 4 jalkaa
*kapulan pidot niin että tosiaan pitää kaikissa tilanteissa
*paikalla makuun asento alusta asti oikein (ei lonkkaa)
*liikkeestä maahanmenot "etupainoisesti"

Tää lista tuskin jää tähän...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti