lauantai 8. marraskuuta 2014

ACE

Lauralla ei ollut ratapiirrustusta joten en päässyt loistamaan tiistain radalla ;) Katsottiin kuitenkin etukäteen paikat mihin olisi hyvä palkata rytmityksiä ajatellen. Timo piti treenin.

Radan aloitus oli 1. tyhjiin -> Putkeen lähetys ja 3.esteelle mentiin vastaamaan ottamaan ja lähdettiin liikkumaan siivekettä hipoen sivulle alta pois ja 4. oli ykköshyppy takakiertona. Meille tuotti vaikeuksia myös mennä putkeen ja lelu kädessä ei nuo rimat meinaa kestää..

Eka palkkaus 3. hypylle.

Radan alkua

Voihan rimat..

Puomin jälkeen mentiin niistoon ja 9. hypylle ois kuulunut vaan rytmittää ja heittää mihin Kepolle myös sovittiin palkka. kuitenkin ajauduin liian pitkälle 9 päin ja koira nappasi myös hypyn takana olevan esteen ihan niin kuin ohjasinkin..

Kontaktit..

Sit jonkin aikaa hinkattiin palkkaa siihen 9 esteen rytmitykseen ettei koira ampuis niin hemmetin pitkälle..Sit pikku hiljaa myös seuraava kuvio lähti luistamaan.. Mut tulipa taas itse huomattua että silloin kun olen ajoissa niin mulla ei todellakaan ole harmainta havaintoa  missä se koira tulee ja mitä hyppyjä se matkalla ottaa että luottamus koiraan pitäisi pystyä pitämään!

no sitten..

Suurinosa toistoista näytti tältä

Todellisuus..

Seuraava vaihe onkin ne rimat..

ja taas ne rimat..

ja sit jo parempi!

Saatiin me sit loppuun vielä oikeesti tehtyä se niin et sain plkastua tuon viimeisenkin hypyn oikealle puolelle tuon koiran ja rata tehtiin myös loppuun.. (siis esteelle 21.) Olin kyllä ylpeä itsestäni kun taistelin tilanteen loppuun koska kohta oli mulle tosi vaikea ja vaikka itse varmasti edelleen myöhässä niin tuntui nyt että en oteluu yhtään vaan liikuin! Nyt pidetään sama fiiliis yllä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti