sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Sunnuntai tokot

Pirjon hallilla treenit.

Tällä kertaa mulla oli ihan treenisuunnitelma.. :o Häiriökontakti + -asennot, merkki ja eteentulo

Aloitetiin kuitenkin hyppynoudolla koska sitä ollaan treenattu VÄHÄN ja saatiin vieras metalli. Nyt ei arponut yhtään kapulan ottoa. Muuten aika lennokas hyppy..

Sitten ruutu jossa siis tarkoitus kaivaa sitä eilistä virhettä. Eli paikka merkin sivulla eikä takana. Painotin ruutu sanaa ja kysyin missä merkki. Lähetyksessä valitsi sitten HYPYN! Just.. No kun saatiin merkille ei sitä virhettä kuitenkaan saatu kaivettua (varmaan parempi)

Laitoin sitten merkiltä ruutuun ja hyppäsi taas sen hypyn. TÄH?! Palautin merkille ja laitoin ruutuun. Etulinjan päällä varmaan 3-4 toistoa vaikka kävin ruudussa korjaamassa oikealle paikalle enkä palkannut korjauksista. Päätin sitten tähän väliin tehdä ne häiriöt koska vmäisesti alkaa toistaa samaa virhettä.

Häiriökontakti: Ekalla meni lankaan -> huomautin ja sen jälkeen kontakti + asennot todella hyviä! Sulkee täysin häiriöt ulkopuolelle ja kuulemma istuu ihan silmät lasittuneena :D Nää alkaa olla meidän vahvuus!

Sit aloitettiin uudestaan vääntää sen ruudun kanssa. Lähempää paikka ok mut kaukaa lähetyksessä edelleen turhan keskellä. Laitoin sitten lelun takalinjalle että juoksisi sinne ruutuun eikä jäis palkan toivossa kyttäämään minua. Tätä varmaan treenattava nyt sitten..

Loppuun vielä eteentuloja missä huomattiin et paras ratkasu saada tulemaan suoraan on laittaa joku "este" minkä takia Kepo joutuu suoristamaan itsensä.

Kuitenkin illassa parasta oli kun mulle sanottiin että oon tehnyt Kepon kanssa hurjan hyvää työtä, siinä koirassa on kuulemma kaikki hulluuden ainekset ;) Mie niin tiiän! Kelmi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti