keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Purut

Tänään oli hyvät purutreenit! Kepolla oli jo hyvä asenne autosta lähtiessä ja se tiesi tosiaan mitä se oli menossa tekemään. Yksi "ajokoira haukku" taisi tulla ja muutaman kerran lähti peruuttamaan haukussa mutta paaaljon parempia haukkuja kuin aikasemmilla kerroilla. Myös itse purut oli parempia kuin aiemmin ja ei tainnut kertaakaan mälvätä tyynyä.
 Irroitusten jälkeen koiran toiminta parempaa (muistin itse vapauttaa) eli näissä kannustetaan vielä mun avulla lähtemään rohkeemmin tavoittelemaan tyynyä. Koira siis turhan kiltti ja saaliskäytös sammuu nopeasti.

Itse olin paljon parempi kuin viimeksi. (kiitos puutarhahanskojen) ja poikien viime kertaiset neuvot miten siellä pystyssä pysytään :D Ja nyt vapautin irroituksen jälkeen. Ensi kerralla kokeillaan hyökkäämistä.. siis koiran eli päästetään koira kauempaa kiinni tyynyyn. Oli puhe myös hallinnasta ja irroituksista eli saisi porsastella vähän enemmän ja haluta tyynyä vielä enemmän.. Yritetään luoda tilanne missä ei oikeesti haluais irrottaa ja hallintaa ei oteta vielä ollenkaan ennen kuin saadaan varmasti oikea mielentila puruihin!

Kepo on kyllä oikea aarre kun sen kanssa voi tehdä melkein mitä vaan <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti