maanantai 10. marraskuuta 2014

Iltaruoka treenit

Minä niiiin innostuin kun luin Reija Niemisen kirjan Haamuja tuulessa että samantien piti mennä pihalle kokeilemaan ;) Haku on kyllä siitä ärsyttävää että oot niin riippuvainen niistä muista ihmisistä..

No siis syötin kuitenkin iltaruuan tänään "näytöillä" eli lähdin takaperin ketjuttamaan rullailmaisua. Treenattiin siis siitä ekaa vaihetta eli näytölle menoja. Sami toimi maalimiehenä ja jäi seisomaan meidän pihaan. Minä kävelin koiran kanssa tuonne meidän talojen väliin ja suuntasin kädellä Samia joka samaan aikaan heilutti käsiä. Lähetin Kepsun näytölle ja Sami palkkasi ruokapurkille. Näitä tehtiin 3 toistoa.

No sit tietysti "viisaana" tyttönä niin kun aina ajattelin ketjuttaa myös seuraavan vaiheen joka siis meni niin että: Koira istuu perusasennossa sivulla rulla suussa, irroitus ja näytölle lähtö. Kepo oli ekalla kerralla sitä mieltä että jotain jäi ja nappasi rullan takaisin (siis irtorulla) maasta. HUPS :D

Tehtiin näitäkin toistoja 3 joista viimeinen sitten vielä lelupalkalla. Irrotuksen jälkeen Kepo lähti näytölle tosi epävarmasti. En tiedä johtukoi siitä että ekalla lähetyksellä kun otti rullan niin kutsuin takaisin eli menikö epävarmaksi vai mikä tässä takkuili.. Yks mitä mietin kanssa että teenkö tästä asiasta liian yksinkertaista koska se viime kesänä haki muutaman rullan maalimieheltä.. Pitää kokeilla vielä sillä lelupalkalla ;)



Keps harjoittelee rullan pitoa




Poikien "suojavarustus" pimeällä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti