keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Tanjan ja Kepon aksaa!

Siis tosi harmi ettei mulla oo videoo tästä mut siis Tanja treenasi Kepon kanssa eilen ja voi hitsi miten hienon ja helpon näköistä menoa! Vielä kun itse joskus osaisi samalla tavalla :D

Radassa oli muutama kohta joita piti vähän kouluttaa eli rytmitykseen reagointia,kepit ja puomi. Rytmitykseen reagointi tapahtui putken jälkeisellä yhdellä hypyllä missä Kepo oli ensin sitä mieltä että se voi valita kaikki hypyt mitä eteen sattuu, mutta muutamalla palkkauksella saatiin ihan mielettömän hienoja kokoavia laukkoja ennen hyppyä. Siis koira selkeesti ajatteli!

Ekat kepit oli myös hankalat kun putkelta lähetettiin suljettuun kulmaan missä ensin meni vähän aikaa että koira löysi oikean aloituskohdan ja sitten ohjaajan tarvitsi vain odotella koiraa keppien toisessa päässä. Kepolle tosi vaikeaa ja jätti keppejä kesken mut sit muutamalla palkkauksella keppien päähän taas "jätti" ohjaajan ja kesittyi esteeseen :)

Puomi loppui päin seinää ja siitä jatkettiin vas. joten Kepolla ihme hölmöilyä alastulokontakilla..

Oli kyllä opettavainen kokemus ja Tanja saa kyllä viedä uudestaankin! Tykkään kun se on niin taitava ja osaa vaatia koiralta sen mitä haluaa :) Tästä päästäänkin siihen että itsekin voisi aina vähän tarkemmin miettiä mihin palkkaa eikä vaan niin että menenpä 10. estettä ja palkkaan sitten ihan vaan palkkaamisen ilosta..Eli nyt palkataan rytmityksiin ja keppeille/kontakteille koska ne on nyt unohtunut!

Iso Kiitos siis Tanjalle joka opetti sekä koiraa että ohjaajaa :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti