torstai 23. toukokuuta 2013

tok,tok,tokoa.. ja eiliset agit

Eilen ja tänä aamuna tokoa omalla pihalla.

Seuraamisessa ollaan tehty lyhyttä pätkää lelu palkalla.. paitsi tänään tehtiin namilla kun keskityttiin vaan hitaaseen käyntiin ja siinä edistämiseen ja painamiseen.

Eilen liikkeestä istumista minkä teki hyvin ja tassut pysyivät maassa.

Luoksetuloa eilen, kierrolla maahanmenoja.

Ruutua tänään ja jostain syystä ei malttanut mennnä ruuttuun saakka.. Tehtiin useampi toisto ennen kuin sain perille asti.. Pitää varmaan välillä palkata yllärilelulla ruudussa.

Nouto eilen metallilla ja tänään puulla puun kiertona.

Tunnarissa molempina päivinä "kisamainen" eilen kapuloita oli kyllä enemmän mutta periaatteessa. Huomasin että kun tein alkuun (siis ennen varsinaista tunnaria) oman piilotusta ei koira mene suoraan kapuloille vaan menee etsimään omaa jostain muualta.. Siksi jätin sen nyt pois. Pitää varmaan tehdä ihan ihan erillisenä jos pelkkää puremattomuutta treenaa tai sitten jälkeenpäin.

Kakeissa naksutellut asentoja ja tänään muutama sarja. Seiso-Maa alkaa sujua.. matkaa kyllä ei voi vielä ihan 10m ottaa jos haluaa varmistaa onnistumisen.. :D


Sitten eiliset agit. Eli ensimmäista kertaa nyt kpsh:n ryhmässä. Jännitti ihan kun en yhtän tiennyt mitä odottaa. Tosiaan tämän ryhmän eka treeni joten aloitettiin harjoituksella missä oli hallin päädyissä putket ja niiden väillä hypyt eli putki-hyppy-hyppy-putki-hyppy-hyppy... Tässä ensin muutama rallikierros missä katsottiin koiran irtoamista ja estehakuisuutta. Kepolle ei siis mitään ongelmaa ja hyvinhän se meni :)
Sitten vielä takakiertona.

Toisella kierroksella samat esteet mutta tehtiin persjättö ja takaaleikkaus . Persjätöt ok mutta takaa leikkaukset ei niin hyviä kun estevälit aika ahtaat ja Kepo tunnetusti tulee melko laakahyppyjä :D Mutta ei se nyt kertaakaan esteen väärältä puolelta mennyt eli melkoinen pelastelija ;)

Viimeisellä kierroksella oli suora, missä oli 3hyppyä ja rengas. Ensin niin että oli lähtötilanne ja mentiin mahdollisimman pitkälle kutsumaan koira ja toisella kerralla oli maalisuora eli lähetettiin koira suoralle. Itse jännitin rengasta koska meillä se ei ole hajoava.. Tehtiin sitten vähän lähempää eli 2. esteen takaa jottei koira ehdi kerätä vauhtia hirmuisesti. Molemmat pätkät meni hyvin ja käytin palkkaajaa siinä lähetyksessä koska en niitä erikseen aio vahvistaa..

Treeneistä jäi vähän sekavat fiilikset.. Ketään vähättelemättä mutta osa heistä oli tullut alkeiskurssilta vasta äskeittäin eivätkä ollet ethneet koskaan esim takakiertoa(takaaleikkauksia.. Osa koirista ei osannut hakea rengasta yms.. Meillä olisi kuitenkin tarkoitus mennä kisoihin syksyllä.. Mutta ajattelin nyt katsella vielä muutamat treenit ja jos tuntuu etten saa mitään irti niistä niin pitää sitten kysyä mahdollista ryhmänvaihtoa..


"äiti, älä jätä!"  kevät 2013







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti