perjantai 24. toukokuuta 2013

ryhmän tokotreenit

Tänään päästiin ekaa kertaa mukaan meidän oman tokoryhmän treeneihin majalle.

Alkuun vähän jutusteltiin mitä tulevaisuuden suunnitelmia kelläkin on jotta ollaan kartalla ryhmän suhteen. Kepolla siis voittajan liikkeitä sm:iin saakka ja siitä eteenpäin keskitytään EVLään ja viimeistään seuranmestaruuksissa olisi haaveissa siellä startata!

Tänään tehtii ensin kierron kautta noutoa. Hyvä vauhti mutta jostain syystä koira halusi kiertää jostain ivalon esson takapihan kautta. Tuli kuitenkin loppuuna asti ja olikohan 3/4 suoria loppuperusasentoja.

Sitten tehtiin ruutu, missä appari vie selvästi lelun ruutuun niin että koira näkee. Sen jälkeen kysytään onko valmista ja kun nyökkään niin 3 noutokapulaa lenti eripuolille kenttää. Käsky RUUT ja hienosti Kepo ruutuun meni vaikka epäilin että menisi noutamaan. Tämä riitti ruudusta!

Luoksetulon jättö. Oli rauhallinen :)

Hyppynouto on tällä hetkellä ihan pyllystä.. Kepolle hyppy ei merkkaa mitään joten jättää takaisin hypyn tulematta jos kapula sivussa! ARGH! Tästä keksittiin sellainen peli missä kiertoa kapula suussa ja "paluu hyppy". Kokeillaan tällä.

Tunnari niin että sekä kapuloiden takana että minun takana on ihmisiä ja koiran on siitä huolimatta suoritettava liike. Meni kapuloille ja otti oman, tiputti ja varmisteli mutta päätyi omaan. JESH!!

Paikalla oloissa hienosti pysyi oikeassa asennossa! On tainnut treenaus tuottaa tulosta ;)

Loppuun kun osa oli jo lähtenyt tein seuraamista pallo kainalossa ja Outin ja Katin innoittaman istumista niin että koiralle heitetään nami ja kutsutaan ja käsketään istumaan selän takana. Tässä istui ekalla mutta mitä useamman toiston teki niin alkoi tarjota myös maahanmenoa ja seisomista. Mutta hyvä kuuntelu harjoitus ;)

Kokonaisuuten jäi ihan todella hyvä mieli koko treeneistä! Hitto mä niin tykkään tuosta koirasta ja sen kanssa on niin kiva tehdä! Lisäksi meidän ryhmä on ihan huippu!


Kepon hyppynouto kevät 2013

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti