perjantai 3. toukokuuta 2013

Tokoa ja jälkeä

Tänään viimein uskaltauduin tekemään kesän ensimmäiset jäljet. Tein ne kuopionhallin viereiselle nurtsille samalla kun kävin treenaamassa tokoa.

Kepon kanssa ollaan nyt tehty seuraamista ilman käskyjä eli otan namin käteen ja odotan että se tarjoaa. Ollaan lisätty nyt käännöksiä hitaaseen käyntiin ja juoksuun ja varsinkin juoksussa parantanut kontaktia paljon. Jännä juttu myös että todellakin on irronnut minusta ihan täysin siis ei sillä että olisi ollenkaan huono asia mutta en tiedä mistä tämä irtoaminen tuli yhtä-äkkiä :D Joko ulkokauteen siirtyminen irroitti sen tai sitten palkkaus vasemmalle. Mutta siis paikka kokonaisuuten taaempana ja parempi! JESH!

Ohjattua ollaan tehty nyt monena päivänä peräkkäin. Lähinnä palkkailua merkistä sekä suuntia. Vasen ja oikea merkin kohdilla pitkällä sivu suunnassa. Merkkejä on tehnyt parempia ja tänään taas jostain syystä meni liian kauas merkin taakse. Vähän ruutu periaatteella.. Kuitenkin merkillä korjaa paikkaansa lähemmäs merkkiä kun ruudussahan se korjaa aina itseään taaemmas. Huomenna vuorossa onkin ruutu joten katsotaan onko merkin treenaaminen vaikuttanut ruutuun miten paljon...

Tunnariin haetaan nyt itse varmuutta ja Outin vinkkiä noudattaen unohdetaan hetkeksi kisamainen tunnari ja keskitytään vaan haisteluun. Eli kapuloita ihan järkky määrä (lue 15-20) ja vien koiran "päiväkävely meiningillä" kapuloiden viereen ja annan sen sitten haistella ja hyvä palkka omasta! Tässä on kärsinyt tehdä ihan toistojakin ja tuo silti aina oman! JESH! Näitä jatketaan!

Kakeja läheltä ihan vain lihasmuistiin vaihtoja tehty.

Jäävät tehty kuuntelu pelinä. Muutama istumisesta paluu ja ympärillä pyöriminen jotta tassut pysyvät maassa.

Yksi noudon palautus jossa jätin koiran puoleen väliin ja kävin tempaisemassa kapulan perä nurkkaan ja lähetin noutoon ja samalla itse karkasin vielä taaemmas. Ihan jees kun lopussa vielä antaa uuden käskyn.

Sitten mentiin ajamaan jälki. Aluksi koira sähläsi omiaan ennen kuin sain rauhoittumaan jäljelle. Vieläkin olisin itse saanut jarruttaa enemmän sillä yli puolet ruuasta varmaan jäi syömättä. No eka jälki ja ainakin koiralla oli intoa ja ymmärsi mitä ollaan tekemässä :D

Kepon jälki

Sitten tyylinäytteen antaa Rino jonka kanssa ensin seuraamista. Tämä tuntuu paljon pahemmalta miltä se sitten viedolta näyttää.. Onhan se ihan erinäköinen ja tuntuinen kuin Kepo ja mun pitää muistaa antaa sille aikaa käännöksissä koska se on niiiiiiiiin hidas :D Mut häntä on ihan mahtava ja se näyttää oikeesti NAUTTIVAN :D

Rin seuraa :)

Käännös ja sivuaskeleet

Käännöksissä mulla tulee itsellä todella helposti ylävartaloapu. Noh.. Haittaakohan tuo nyt niin avoimessa ;)

Pätkä hidasta käyntiä..

Tuli taas sellainen treeni vimma että pakko varmaan yrittää tän koiran kanssa se TK2. Nyt vaan Rino treeneihin mukaan niin että saadaan paikalla olo varmaksi!

Sitten Rinon oma tyyli jäljestää :D Rino kun on tottunut tekemään kanijälkeä jonka se saa ajaa vapaana. Otin heti alkuun todella tiukan otteen liinasta jotta ei pääse rynnimään ja jäljen jälkeen muistin miksi Rinolle nami jälki ei ole toimiva. Sitä jää häiritsemään ne namit joita se ei ole syönyt joten parempi olisi varmaan "tyhjä" jälki ja matkalle nami kippoja joista sitten saa palkan. Videolla havittavissa myös muutama "kai tämä riittää jo" tilanne josta kuitenkin jatkoi uudella käskyllä.

Rinon jälki

Jälkeä nyt harrastetaan toistaiseksi vaan omaksi iloksi ja muistutukseksi, koska eihän sitä ikinä tiedä mitä kaikkea tuon Kepon kanssa vielä tehdään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti