tiistai 21. toukokuuta 2013

Agia

Vähän taas tämä kirjoittaminen unohtunut.. joten pakko kirjoittaa vain pääasiat mitä on tapahtunut..

No agiliti, mistä mulla on mennyt toistaiseksi maku ihan kokonaan. Ei johdu missään nimessä koirasta vaan siitä ettei meidän seura pysty tarjoamaan kenttätreenejä kesän ajaksi vaan joudumme pyörimään kesänkin siellä pienessä ja typerässä hallissa. Tämä harmittaa ihan todella koska tarkoitus oli kesä treenata niitä ykkösen ratoja jotta olisi päässyt syksyllä kisoihin. Lisäksi treenien aloitus on siirtynyt jo kahdella viikolla mutta vihdoinkin huomenna olisi tarkoitus aloittaa..

Ylipäänsä agility on kyllä taas mennyt eteenpäin. Tehdään pääpiirteittän koiran kanssa yhdessä töitä ja kepit voidaan ottaa jo osaksi rataa. Kontaktit on nyt sitten vähän ongelma kun olen nyt käyttänyt sitä kosketusalustaa mutta en tiedä miten se palkkaaminen siinä tapahtuisi. Eilen A:lta se hyppäsi kesken kaiken alas kun itse lähdin etenemään näyti kuulemma vähän siltä että tehtävä on täpätä alustaa ja sen jälkeen koira vapauttaa itsensä pois. Olisi pitänyt varmaan aloittaa puomilla ja isommalla alustalla :D

Alastulot ovat olleet melkoisen varmoja paitsi eilen sitten putken kautta keinulle niin jos itse vedätin niin tuli läpi. Muutaman huomautuksen kautta kuitenkin teki hyvin.

Ratoja mitä ollaan tehty niin suurimpia ongelmia on just se oma ohjaaminen..

Kyllä silti suunnittelin että elo-/syyskuussa vois jonkun kisan kattoo mihin edes hyppyradalle yrittäs mennä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti