keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Maanantain ACE ja ma-ke tokoilut

Tokosta en jaksa kauheen tarkasti kirjoitella kun en edes muista mitä kaikkea olen tehnyt.. Mutta siis ahkerasti ollaan treenattu joka aamu omassa pihassa. Nyt ajattelin alkaa ketjuttaa liikkeita jotta saadaan myös sitä palkkaamattomuutta.

ACElla Harrin puolella kisamainen rata joka ohjaajalle hyvin fyysinen. Rata sisälsi kepit ja puomin x2 mikä olikin hyvin jännää kun ei olla niitä radan osana tehty.

Keppien haku osoittautui yllättävän vaikeaksi. Ensimmäinen vientiä oli avokulma ja Kepo tuppasi juoksemaan ensimmäisestä keppi välistä suoraan renkaalle joka oli keppien takana. Toinen kepeille tulo oli suoraan edestä ja meille selvästi helpompi mutta viimeinen keppi väli meinasi pari kertaa jäädä tekemättä.

Puomilla olin huolissani ylösmenosta mutta se osoittautuikin ihan turhaksi sillä ongelma oli alastulokontakti josta koira tuli yli, kunnes tajusin toistaa OTA käskyn ennen alasmenoa.

Muuten rata sisälsi aika vauhdikkaita pätkiä joista koira suoritui loistavasti jos ohjaaja vaan oli tilanteen tasalla.. Harri oli kellottanut 4 ensimmäisen esteen suoritusnopeutta jossa ennätys oli meidän suoritukseen asti ollut 3.12 ja Kepo tuli sen parhaillaan 2.96. :D Ei kuulemma ole varaa miettiä mihin suuntaan sieltä esteiltä lähdetään :D

Meitä kannustettiin kisoihin Iisalmeen mitkä on parin viikon päästä mutta ei me oikeesti uskalleta vielä lähtee :D Kesäkuun 11. hupu järjestää möllikisat niin mennään sinne kokeilemaan ja mietitään vasta sitten sitä kisoihin lähtöö :)

Mutta tuli taas usko että kyllä tämä vielä tästä!! JESH!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti