sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Tanjan kanssa tokoilemassa

Tänään Tanjan kanssa treenit yo:lla.

Oltiin kahdestaan eikä ollut mitään kiirettä kotiin joten otin sitten "kaikki" liikkeet.

Seuraamisessa tehtiin vain niin että seuruutin ja kun näytti hyvälle eli ei edistänyt/ piti kontaktin niin palkattiin. Saatiin hyvä vinkki edistämiseen eli kun lähtee keulimaan niin käännös vasempaan ja peruutetaan ja taas sama. Tällä jatketaan.

Istumista nopeutettiin niin että kun koira istui palkkasi Tanja pallon pompautuksen Kepon seläntakana. Tämä kyllä auttoi mutta pitää myös muistaa palakata pysymistä ettei kokeessa pompahda taaksepäin heti istumisen jälkeen ;)

Luoksetulon maahanmenoa kierron kautta. Hitsi kun alkaa ennakoimaan..

Ruutu ihan perus merkkuutuksella mutta palkka Tanjalla. Hienosti löysi ruudun vaikka menikin ekalla vähän oikeeseen laitaan. Toisella kerralla mikä vähän lähempää niin paikka hyvä!

Tähän väliin tauko

Toisella kierroksella aloitin noudon palautuksella kierron kautta. Yritettiin niin että Tanjalla palkka minun selän takana mutta Kepo jää liikaa kyttäämään palkkaajaa joten tehtiin niin että minulla palkka oikeassa kädessä ja pelkkää loppua hinkattiin.

Tunnari reilusti yli kisamatkan. Vääriä enemmän kuin kokeessa. Meni aika vauhdilla kapuloille, nappasi oman, pudotti ja varmisteli viereisen, otti oman ja vilkuili Tanjaa. Pureskeli taas aika paljon. Pitänee palata vähän taaksepäin jotta saadaan varmuus omaa kohtaan korkeammaksi. Ja kokeeseen asti tehdä sitä pureksimattomuus treeniä :)

Kakeissa ei tullut eteenpäin mutta vasen takanen nousee paikallaan.. HUOH! Kotona tehty paljon tätä mutta pitää vielä ulos siirtää ajatus taaksepäin!

Kiva oli pitkästä aikaa käydä Tanjan kanssa treenaamassa kun sai taas uusia näkökulmia ongelmiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti