maanantai 8. huhtikuuta 2013

ACE

Eilen ACElla Sannan puolella. Radan alku ja loppu melko simppeli mutta keskivaiheilla vähän pyöritystä. Rata alkoi niin että 1. taakse jätettiin ja 2 oli suoraputki. Mentiin siis sinne putken ohi kutsumaan koira jonka oli tarkoitus hakea putki itse. sitten 3 yli ja 4 pakkovalssi 5selta 6selle valssi ja sit vaan 7. ja 8:lle piti tehdä se typerä pyöritys siivekkeen ympäri ja 9 oli taas putki.

Tässä ekassa pätkässä ohjaaja taas oli hidas tai sitten hätäili ihan liikaa. 4sen pakkovalssin jälkeen piti tehdä valssi ajoissa eikä saanut liikkua liikaa 6 hyppyä kohti, koska muuten koira luki sen takakiertona. Tätä sitten hinkattiin muutama kerta. Sitten se typerä pyöritys jonka tein aina väärässä kohdassa :D Ensin Kepo luuuli että mennään putkeen ja ampui sinne. Koska itse liikuin liian pitkälle pyörittämään. Sitten jos pyöritin liian aikaisin niin koira tuli kyllä hypyn yli mutta ei pyörinyt minun suuntaan vaan kiersi "väärän" siivekkeen. No muutama hinkkaus tähänkin ja sitten se alkoi sujumaan jo paremmin.

9. putkelta tuli hyppy 10 mihin tehtiin pois päin käännös ja 11. oli sama putki toiseen suuntaan. sitten 12 jolle olisi voinut 13 tehdä takanaleikkauksella mutta me tehttin siihen valssi sitten 14 ja 15 ja 16 tehtiin saksalainen. Ensin tehtiin siihen viskileikkaus mutta sitten Sanna halusi kaikilta saksalaisen. loput 17.18 (rengas) ja 196 oli vaan suoraa.

Tässä toisella pätkällä Kepo teki tosi hyvän poispäin käännöksen ensin ja sitten kun liitettiin sitä ratan niin itse olin taas aina myöhässä ja koira tuli hypyltä alas "väärään" suuntaan. Siihen sitten muutama toisto ja palkkaus. Sitten itse vielä mokasin sen 15-16 ohjauksen koska jäin liikaa odottelemaan niille aikaisemmille hypyille vaikka olivat ihan linjalla ja olisin voinut mennä suoraan 16. Myös viimeisellä "irtoamis suoralla" huomaisn että jos hyysin rnkaan jälkeen mene, mene niin koira valitsi putken joka sijaitsi minun oikealla puolella mutta jos huusin hyppyä niin otti myös viimeisen hypyn :)

Loppuun tehtiin vielä erillisenä keppejä ja Sanna oli sitä mieltä että koiralta vaan vaaditaan kepit loppuun asti ja palkka pidetään edessä, eikäs inne lisätä verkkoja tms. avuksi. Kuulemma ei haittaa vaikka joudun "vapauttamaan" viimeisestä välistä. Itse voisin alkaa irtoamaan kepeistä enemmän ja silti koiran suoritettava kepit loppuun.

Kokonaisuutena kiva rata ja virheet ihan omaa hölmöyttä. Jos sunnuntaina koen oloni reippaaksi niin taidan hurauttaa varkauteen katsomaan agikisoja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti