sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

pe tokot ja la agit

Tällä viikolla joka päivä kakeja ja ruutua pihassa. Hirveesti jännittää löytääkö se kokeessa sen ruudun.. Eikä varmaan selviä muuten kun kokeilemalla..

Kaket menneet tosi paljon eteenpäin.

Perjantaina käytiin Mariannen ja Paulan kanssa suunnistajanpuiston kentällä. Tein ensin vähän seuraamista missä ongelmana aukeaminen ja edistäminen edelleen.. Kepo on kuulemma käyttänyt takapäätään aikasemmin paremmin joten käytän nyt ensin hierojalla onko jostain jumissa. Muuten edistämiseen voisi kokeilla vas. käännöstä ja ottas muutaman askeleen taaksepäin.

Ruutu: Oli takana keskellä ja löysi hienosti mutta meni jostain syystä vasemmasta sivusta sisään.. Ei ole piiitkään aikaan tätä tehnyt. Toisella kerralla meni etureunasta mutta kaarsi voimakkaasti oikealle. Hmmh..

Nouto: Pelkkä palautus. Muuten jees mutta heitti kapulan kurkkuun sivulle tulossa jonka sitten korjasin.

Tunnari: Oma mutta puri voimakkaasti. Lisäksi maistoi jotain kapulaa.

Lauantaina agia Mervin ja Outin kanssa hallilla.

Kepeille viimeiseen väliin verkko ja vähän hetsausta ja tsemppausta. Alkuun olikin loistava!

Kepit

Sitten pätkä jossa itse jään taakse ja appari heittää palkan

Kepit2

Ja vielä lisää. Tässä huomaa miten Kepo alkaa kyttämään apparia koska ehtii katsoa Outi.. Ärsyttävä kyttäri!

Kepit3

Sitten pidettiin taukoa ja kokeiltiin erilaisia palkkaus vaihtoehtoja koska mä en voi sietää sitä apparin kyttäystä.. Namilautasella voitiin heittää vesilintua koska tulee sama ilmiö esiin kuin lelu maassa.. Jarruttaa ja odottaa vapautusta

Kepit namilautasella

Sitten kokeiltiin ilman "etupalkkaa" niin että heitän itse namin. Tämäkään ei toiminut kun kääntyy katsomaan minua..

Kepit ja palkkaus minulta

Sitten kepit ja palkka apparilta

Kepit ja palkka apparilta

Vaihdan kepeille varmaan kokonaan nami palkkauksen koska mä en kertakaikkiaan tykkää siitä kyttäämisestä yhtään. Palkkaan sitten vaikka namin jälkeen lelulla erikseen jos tuntuu että virta loppuu kesken vaikka en sitä usko.. Keppien kohdalla oli kyllä kunnon "eläinkokeita" treeni :D

Sitten tehtiin muutaman esteen radan alku jonka jälkeen oli keinu. Ekassa pätkässä ohjaajan toilailut mutta on hyvä että koira pelastaa ;)

Ohjaaja hukassa!

Ohjaaja löysi kartalle..

ja toiseen suuntaan

ja vielä kerran..

Tää keinu on kyllä mennyt tosi kivasti eteenpäin ja koira siinä niin varman oloinen.

Loppuun tehtiin vähän tokoa ja Outilla hyvä pointti siihen seuraamiseen. Koska mä olen palkannut sitä seläntaakse oikeaan käteen niin auraa myös siksi että palkalle tullaan aina heittämällä pylly ulos. Ja aina kun alkaa odottamaan palkkaa niin alkaa kääntymään. Siksi nyt viikko aikaa muuttaa palkkaus vasempaan käteen koiran niskan taakse.

Hierontaan kuitenkin mennään torstaina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti