sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Maanantain ACE ja pe sm joukkue treenit

Laiska ohjaaja ei ole jaksanut päivitellä tän viikon kuulumisia joten laitetaan kaikki nyt kerralla.

Maanantain ACE treenissä ei mitään erityistä mainittavaa.. Tehtiin kisamainen rata eli ohjaajat tekivät ensin oman ratasuunnitelman ja ohjasivat sillä ekan kierroksen ja toinen tehtiin sitten harrin kanssa yhdessä. Harrin puolen rata oli hyppyrata.

Mietin hetken teenkö kepit osana rataa mutta päätin sitten olla kuitenkin tekemättä.

Sekä oma ratasuunnitelma sekä Harrin eivät nyt jostain syystä onnistuneet meiltä laisinkaan. Ohjaaja ei osannut liikkua taas yhtään ja koira kerkesi ottaa vaikka mitä hyppyjä. Blaah! Oli kyllä taas sellanen olo ettei koko agility ole mun juttu ollenkaan!

Viimeisellä kierroksella saatiin valita mitä tehdään ja halusin tehdä keppejä. Tehtiin ensin pelkät kepit ja sitten yhdistettiin ne "rataan" eli oli 2 hyppyä ennen keppejä ja yksi keppien jälkeen. Kepo teki tosi hyvin ja Harri kysyi miksi me ei otettu niitä osana rataa. Eli siis nyt ehkä uskalletaan jo ens kerralla ottaa.. Tän treenin jälkeen tuli taas usko että ehkä vielä joskus :)


Tiistaina ja keskiviikkona tehtiin tokoa vaan pihassa ja torstaina Kepo kävikin hierojalla.

Perjantaina oltiin SM joukkue treeneissä kentällä. Ei kyllä varmaan ous kannattanu mennä kun ohjaajalla paloi pinna. Koira oli joutunut olemaan pari tuntia yksin ennen treenihin lähtöä ja sitten otin sen suoraan autosta tekemään joten tietäähän sen sitten taas..

Tehtiin seuraamista missä edisti ja pomppi.. Kappas.. Ruutu jota ei ensin meinannut löytää mutta löysi sitten kuitenkin. Ohjattu jossa jumi keskikapulaan niin pahasti ettei meinattu saada koko treeniä tehtyä. Ja tunnari mikä taisi olla ihan jees..

Näistä treeneistä ei kyllä jäänyt mikään vallan hyvä mieli mutta Mariannen avustuksella saatiin vietyä se ohjattukin loppuun asti. On se hyvä että että treenikaverit pitää aisoissa ettei kentällä pimahda paniikin tullen :D


Rääpäle 2011

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti