sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Lauantain agit ja sunnuntain tokoilut

Lauantaina olin katselemassa tokon alkeiskurssille tulijoita ja sen jälkeen jäätiin tekemään agia Annen kanssa. Tein alkuun muutaman hyppynoudon metallilla ja vinoja heittoja on treenattava sillä meinaa se takaisin tulo hyppy unohtua kiireessä..

Agi aloitettoon kepeillä. Tehtiin alkuun vaan kepit joiden jälkeen oli hyppy ja siellä palkka. Mitä enemmän tehtiin toistoja sitä "vaikeammaksi" ne kepit muuttuvat sillä koiralle tulee niin vahva palkan odottaminen ettei ihan malttaisi tehdä asioita loppuun asti.. No vaikeuksien kautta voittoon ;)

Sitten tehtiin Annen pienestä agilitykirjasesta "rata" tai siis siinä kirjassa sille samalle radalle oli useita erilaisia ratoja joita sitten tehtiin.

Oli todella hyvä treeni ja mulle ja Kepolle varsinkin slpoii paremmin tuollainen "pieni ja intiimi" tila missä se ei pääse keräämään ihan älytöntä vauhtia koska muuten lähtee lapasesta. Tässäpä muutama video treenistä :)

Kuvaamista ei aloitettu ihan eka radasta, mutta tässä

Rata 2

Tässä Rata 3 missä olen erittäin ylpeä välistä vedosta sekä pakkovalssi valssista jotka menivät ihan nappiin :)

Ja Rata 4 missä ohjaus kuviota vähän muuteltiin koska ohjaaja takana leikkaa liian myöhään ja koira menee putkelta väärään suuntaan. Tälläiseksi se tuli Rata4 Tuo sama rima molemmissa radoissa tippuu ja vaikka en mitään tästä lajista ymmärräkkään niin uskn sen johtuvan siitä että valin itse niin lähelle hyppyä.

Tässäpä sitten Viimeinen rata jossa ensin vaikeuksia tuotta taas putkesta ulos tulo oikeaan suuntaan sekä pimeän putken haku mutta onnistui sekin lopulta!!

Ihan mielettömän kivat treenit!!!


Tänään vielä viimeiset treenit tämän hetkisen tokoryhmän kanssa. Aloitettiin treenit kakkukahveilla ja oli muuten hyvää!!

Kepon kanssa tehtiin sitten hyppynoutoa ja taas se hyppy meinasi sieltä unohtua.. Sitten ruutua joka taas alkuun oli vähän hataralla pohjalla mutta olin ylpeä että sinne se lopult meni eikä tullut kyselemään että missäs se olikaan..

Luoksetulon jättöä joka osoittautuikin sitten yllättävän vaikeaksi koska koira liikkui heti kun käänsin sille selän. Näitä palkattava läheltä ja takapalkkaa aattelin kokeilla satunnaisesti.

Yksi tasamaa nouto jossa käänsin koiralle selän mutta vauhtiin sillä ei ollut vaikutusta.. Hertta kyllä sanoi ettei olisi vauhdista huolissaan.

Tunnari: Jossa maistoi yhtä mutta ei kuitenkaan nostanut. Toi oman! Kepo on kyllä mennyt tunnarisssa hirveesti eteenpäin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti