lauantai 6. huhtikuuta 2013

Agilitya

Tänään Mervin kanssa hallilla agia. Treeniin olin suunnitellut Ninan antamilla vinkeillä saada keppeihin lisää vauhtia koska niissä himmaillut lopussa.

Ensin laitettiin ohjurit auttamaan 2 viimeiseen väliin mutta niistä oli enemmän haittaa kun hyötyä. Sen jälkeen muutama kerta ilman mitään apuja ja tuppasi jättämään viimeisen välin tekemättä joten otettiin sinne sitten verkko avuksi mikä toimi tosi kivasti. Palkkausta kuitenkin vaihdeltava niin että tulee välillä muualta ja välillä minulta.

Tässä kuitekin yksi onnistunut pätkä :)

Keppeihin vauhtia!

Uskon kyllä että näin saadaan lisää vauhtia ja verkko kiva lisä auttamassa pujottelua loppuun!

Keinu on mennyt ihan älyttömästi eteenpäin ja tänään haettiin putkesta siihen vauhtia ja ei tuntunut menoa haittaavan :)

Keinu :)

Tätä voidaan ottaa jo radan alkuun mukaan! Pidetään palkka edelleen edessä ja ohjaaja muistaa kehua heti alastulossa ja vapauttaa sanalla tule eikä JES :D

A:ta tehtiin myös kokonaisena ja täsäskin haettiin putkesta vauhtia ihan sillä että Mervi näkee miten Kepo suorittaa A:n. Lähinnä että voidaan miettiä jatkoa. Puomilla ollaan tehty niin että nami ja muurin palikat "esteenä" ettei pääse ryntäämään vaan kontaktin läpi vaan muistaa tehdä myös ylösmenon. A:lla en kuitenkaan halunnut namia jättää koska pelkään että rikon koiran jos paikaltaan lähtee kiipeämään ylöspäin. Siksi vain palikat nyt paikallaan.

Tässä esimerkki mitä käy jos en omalla vauhdilla riko koiran vauhtia.

OHO

Tässä muistan itse himmata..

Ja nin sen kuuluu mennä!

Vitsi tää agility on kyllä niin koukuttavaa! Ja nyt saatiin onneksi seuran ryhmistä paikka myös kesäksi joten tulaan treenaamaan 2 x viikossa myös kesän ajan :)

Kepo <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti