lauantai 20. huhtikuuta 2013

Pieksämäen tokokoe VOI1

Tänään pieksämäella tokokokeessa Kepolle VOI1 pistein 257.

Tuomarina Mauri Pehkonen

Hilkulle meni, mutta todella hyvä tulos siihen nähden että nollattiin tunnari.

Paikalla makuu 9. Tuomari kertoi että oli piipannut.. Outi ja Mari-Liisa kyllä eri mieltä mutta ei voi tietää..


Paikalla makuun loppu


Seuraaminen 8. Muutama kontaktin tippuminen ja paikallaan täyskäännöksessä jäi haahuilemaan jotain. Kepoksi kuitenkin varmaan paras seuraaminen mitä kokeessa tehnyt.

Liikkeestä istuminen 10. Videolta näkyy kuinka nostaa etujalkaa kun kävelen kohti, mutta yllättävän "rauhalliset etujalat" Kepoksi. Ehkä treeni on tuottanut tulosta ;)

Luoksetulo 8. En ole 100% varma mutta saattoi piipata kun jätin. Lisäksi maahanmeno meni aika pitkäksi. Seisomisesta tykkään <3.

Ruutu 10. JEEEEEE!!!! Liike mitä pelkäsin eniten ja täysi 10. Kun merkkuutin merkkasi mielestäni luoksetulon jättö paikkaa. Kysyin vielä paikallaan missä ruutu ja merkkasi paremmin. Lähetin ja lähti todella varman oloisesti suoraan ja pysähtyi ja meni todella hyvin maahan. Sivulle tulo on paranutunut ihan hirveesti kun olen ottanu lelu kainalossa sen. Eli treeni on taaskin tuottanut tulosta :)

Hyppynouto 9. Oli pyörittänyt kapulaa palautuksessa. Mutta minulta jos kysytään niin ei kyllä purrut ollenkaan :D

Metallinouto 10. Palautusvauhti edelleen hitaampi kuin meno mutta ilmeisesti ei häiritsevä ainakaan tästä tuomarista ;)

Tunnari 0. Koiralla kunnon aivopieru. Tämä oli jostain syystä vaikea kaikille eli 2/7 sai tästä edes pisteitä. Lähti palauttamaan mutta jumittui liikkuriin. Toistin OMA ja meni vaihtamaan ja toi minulle. En tiedä häiristikö liikkurin liike vai miksi tuli niin epävarmaksi.

Kaket 10. Tulee eteenpäin seiso-maa sekäs seiso-istu vaihdoissa. Tuomari tykkäsi ;) Mut treenataan lisää :)

Kokonaisvaikutus 9. Hienoa yhteistyötä.


Yksilö liikkeet


Itse olen kyllä todella tyytyväinen ylipäänsä koiran käytäytymiseen koepaikalla. Tuntui hyvältä jo ennen kehään menoa. Kepo on kyllä mennyt valtavasti kokonaisuudessaan eteenpäin ja se on hallinnassa kun ennen oli kiinnostunut enemmän muista koirista kuin minusta.

Kepo <3






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti