torstai 25. elokuuta 2016

Tiistain tokot ja aksat

Mariannen kanssa tokoa ennen agilitya. Ei varmaan koskaan aiemmin oo tehty kahta lajia samana päivänä mut nyt tuntui hyvältä ajatukselta kun Uppis palasi aksatreeneihin 2kk tauon jälkeen.

Koska oltiin tehty edellispäivänä luokkatreeniä osittain palkattomana. Halusin nyt tehdä seuraamista taas palkattuna siis vähän lyhempää pätkää. Perusasennot tuppaa nyt jäämään vähän taakse ja kattelee mun takataskua eli ennakoi palkkaa. Palkan suuntaa varmaan muutettava välillä eteenpäin..

Sit toki ihan vaan perusasento treeniä (HUOM! jos koira ei osaa tulla pa oikeeseen paikkaan niin se tuskin osaa seuratakaan oikeassa paikassa ;) ) karmaiseva mutta kaikki ongekmat ratkesi pa treenillä joten suosittelen!! Nyt meidän suurin ongelma tässä on se ääni. Vaikka työnnän namin ennen siirtymää niin saattaa vinkua. Paras on kun koiralla niin hiki ettei pysty laittamaan suuta kiinni :D vitsi,vitsi mut sillon tosiaan hiljaa, Tähän otetaan vinkkejä vastaan!

Paikallamakuu: sivulta maahanmenon palkkauksia. Mun pitää siirtyä hitusen eteenpäin jotta menee kunnolla maahan. Muuten menee kippuraan ja huonoon asentoon. Oikee kyynärä jää helposti ylös joten palkkaa oikealle puolelle maahan.


Kepolle: Häiriössä istumisia ja siitä sitten käsken maahan. Yllättävää mut onnistu kun yleensä jää killumaan kyynärät :D Ja häiriöt on nyt ihan kunnon häiriöitä ;)

Eteen lähetys näytöllä. Siis voi kykki et tää on *aska liike. Ihan herran haltuuun. Välillä eteen hyvin ja välillä menee ihan vinoon ja ennakoi kääntymistä vaikka on näytetty. Oon varmaan nääkin pilannu liialla treenillä kun joskus lähti ihan tuurillaan vaan eteen kun lähetti :D

Loppuun sivulle siirtymisiä. Kepos siis tulee  takakautta kiertämällä. Jäi kyylimään nyt palkkaa tosi rumasti ja istui poikattain mun selän takana.. Hups. Ehkä namilla palkkailtava nyt muutenkin enemmän kun humppailtu paljon pallon kanssa ja tuppaa jäädä kyttäilemään muissakin tilanteissa.





Ja aksat:

Kepo oli ihan jees. Jos ei ohjaa niin joo ottaa mitä sattuu ja irtoo hyvin ;) Kun ohjaa niin onnistuu! Paljon niistoja ja tuli kaikkiin niistoihin :) Hyvä Keps!

Uppis: Hyi yök. Vauva ongelmat ovat palautuneet eli palkkaa kytätään ihan hirveesti ja sinne voi myös mennä parin esteen jälkeen kokeilemaan et joko nyt. Että mulla kiehu! No hyvää. Kutsuin kentän toisesta päästä hyppy-rengas-muuri suoran ja teki kaikki esteet todella hyvin. Myös sen renkaan mikä on ollut haasteellinen kouluttaa kun olikin voi mennnä ;) Tiian kanssa puhuttiin että hyppykunto ei oo vielä kauheen hyvä eli keskivartalon halllinnassa ongelmia. Nyt mennään ihan pineilllä rimoilla pari viikkoa ja tehdään hyppytekniikkaa vapaa-ajalla et palaudutaan omalle tasolle :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti