maanantai 22. elokuuta 2016

Lauantai illan tokot

Suunnistajanpuiston kentällä.

Kepolle istumista häiriössä ja siitä sitten maahanmenoja kun jumi siellä kokeessa siihen paikkikseen..

Vieläkin oli vaikeeta :D Mun pitää tosi voimakkaasti ja painostavasti sanoa maahan. Pelkällä maa käskyllä jää kyynärät aina ylös. Näitä pitää treenailla vielä lisää ja alkuun mun on oltava tarpeeksi lähellä et saisin nyt kerralla oikein.

Kierto. Kahden esteen välistä (A ja hyppyeste) Ei sitten millään. Liikkuri vei kapulat ja yritin lähettää kauempaa kiertämään niin aina yritti hypylle. Kielsin ja toisteltiin. Siirryin lähemmäs ja ainoat mitä koira suostui tekemään oli yrittää hypätä tai tarjosi pk A:lle oli agilityn 2 one 2 off. Vähän meinas jo mennä hermot. Lähempää kiersi taas hyvin ja vaikka sai kierrosta palkan niin seuraavalla kerralla taas ihan väkisin työnty esteelle. Tää pitää päästä treenaa jossain ennen koetta.


Uppikselle ammuttiin ihan ekaa kertaa. Leikitin ja kun leikki vilkas aina mistä ääni kuuluu mutta jos just patosi leluun niin ei huomannut paukkuja ollenkaan :) Hyvä Ups!

Sit seuraamista lelulla. Vähän väljempi ehken kun namilla mutta pystyi olemaan hiljaa :) Go Uppis! Sit treenailtiin paikallaoloja kun ei niitäkään oo aiemmin tehty :D Hyvin meni. Jossain vaiheessa alkoi haistella ja kun huomautin niin väisti ja nousi ylös mut ajattelin nyt alkuun pitää lelun näkyvissä (jos ei ääntä tule tai koira mene liian levottomaksi) jotta saan sen keskittymään minuun päin. Tehtiin siis paikallamakuuta Pertin tehdessä tottista sekä vierekkäin :)

Ihana on ollut löytää taas tää harrastamisen ilo <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti