keskiviikko 31. elokuuta 2016

maanantaina tokoa Toivalassa

Suvin kanssa tokoa Toivalassa.

Kepolle eteenlähetys ja ruutu. Nää eteenmenot on ollu tosi vaikeita niin kun huomaa jos lukee tuolta aiempia kirjoituksia. Onneksi keksin viedä lelun piiloon nurmelle eli samalla tavalla kun on harjoiteltu pk eteenmenoa. Lähtee ihan sairaan hyvin! Hyvällä vauhdilla ja suoraan. Eläin kokeena pysäytys ja ruutuun lähetys. Ou nou. Ei löydä ruutuun ennen kuin toiston kautta :D Muutenkin halliolosuhteissa eteenlähetys ei välttämättä toimi ihan samoin mutta onpahan mielikuva koiralla johonkin..

Ruudussa pysyminen oli hyvä kun tein kävelykaavion.. Nyt mietityttää lähteekö se sieltä edes kutsusta :D Maahan käskyssä ei hirveetä viivettä pysty pitämään kun alkaa tarjota paikkaa..

Tunnari tehtiin tavarakasaan missä siis vääriä ja oma. KEntän laidalle jäi merkkejä missä vanhoja omia ja Kepo haki ensin sieltä oman.. Hups. Kasasta toi ensin kaksi väärä. Selkeesti meni epävarmaksi ja tuli hätä. Sitten toi oman ja palautus tyylikkäästi ruutunauha silmillä :D Hups taas.

Paikalla istuminen ja siitä maahanmeno. Suvi teki kunnon häiriöt ja sai jopa Kepon lähtemään istumisesta :D TÄH? Ei oo kyl kukaan aikoihin saanut. Sen jälkeen sulki kaiken muun ulkopuolelle ja hyvin meni maahankin vielä :)

Uppis: Perusasentoja ja seuraamista. Pystyi taas lelullakin hetsaamaan ja ääni pysyi poissa :) Hyvä Pupsi! Keskityttiin käännöksiin nyt jotta oppisi kääntymään kunnolla. Näissä palkan suuntaa voisi miettiä :)

Luoksetulon eteen istumisia läheltä ruualla ja pitkällä matkalla lelulle. Hitto tulee niin hyvin kun lelun siirtää eteen mut jos lelua ei ole niin jää kauas istumaan :/ Tähän joku juttu keksittävä,

Muutama kake vaihto siis maahan-istu kehän laidalla ja teki hyvällä tekniikalla (välillä tuppaa koko pylly siirtymään)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti