keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Jäljet ja purut

Uppikselle taas normijälki jälki. Alkuun taas vähän sähläsi mutta loppua kohti paljon parempi. Olin huolissaani kun koira söi vaan toisen namin mutta sillä ei kuulemma ole merkitystä. Ihana Ups!

Kepolle tosi lyhyt jälki missä 4 esinettä eli treenattiin vaan ilmaisua. En laittanut yhtään namia ihan kokeilun vuoksi.  Ensimmäinen esine oli muovipurkin kansi. Siitä taas törkeästi yli eli ei reagoinut millään tavalla :| kaksi keppiä ilmaisi hyvin ja kangaspalan. Tuonne jäljelle pitää alkaa työntämään mitä ihmeellisempiä esineitä koska ei reagoi kaikkiin.


Illalla purut. Sää oli ihan perseestä ja kenttä ihan mutavelliä. Kepo on kyllä niin hauska kun se lähtee jo autolta kauheeta kyytiä liinat kireellä ja se pälyilee koko ajan missä Ville on :D sit kun se näkee sen niin alkaa haukkumaan jo tieltä asti.Että jos joskus oli ongelma ettei se tuu hyvässä vietissä kentälle niin ei oo enää :D Tehtiin taas sellasta vietti-hallinta-vietti treeniä.  Kepo oli muuten ihan ok mutta kun käskin sen istua niin se painui maahan.  Nostin sen sitten istumaan.  Sit tehtiin maalimiehen siirrätyksiä missä ongelmana on se että Kepo tarjoaa kontaktia vaikka sen pitäis kytätä sitä äijää. sit se tyhjenee siinä hallinnassa vaikka sen pitäisi haluta koko ajan purra. Eli tätä pitää nyt työstää.  Ote paranee koko ajan varsinkin treenin sisällä,  oon myös ihan turhaan miettiny kestääkö se huomautusta otteella koska se vaan parantaa kun sille sanoo että kunnolla.  Vielä mikä vähän ärsyttää on se tyynyn sylkeminen Villen käskystä mutta eipä sitä tilannetta tule kokeessa jos sinne asti jaksaa jo ajatella. . Mua kyllä myös kiinnostas lähettää se löysille haukkumaan ja kattoo vieläkö se peruuttelis paljon :P lisäks oon vähän kotona tehny "kuljetuksia" tai lähinnä sellaista että mulla on ruokaa vas.kädessä ja kun sanon liikkeelle niin koira kattoo sinne vas.ja saa palkan. En tiiä menenkö tällä metsään (tai pilaanko meidän seuraamisen ennen SMiä jos sinne edes päästään) mut en malttas olla treenaamatta :D Uppiksen hampaat hyvällä mallilla ja kohta sekin pääsee leikkimään <3 <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti