sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Jälkeä ja toko SM-treenit

Uppikselle taas kantaan ja päkiään namitettu jälki. Ei jestas että sillä voi olla kiire ja sitä on vaikea pidellä!! Alkuun taas turhautui enemmän ja kun en antanut jatkaa niin alkoi katsella maisemia. Jos eilen oli liian tiheästi poljettu niin nyt oli varmaan liian leveästi poljettu koska koira ois halunnut mennä vaan saman puolen jalanjälkiä. On se vaikeeta! Loppuun kuitenkin päästiin ja mun pitää löytää paremmat valjaat täksi kesäksi.

Kepolle lyhyt nurmijälki jossa kaksi esinettä. Silläkin on jostain syystä ihan sairaan kiire. Ekasta kepistä meni taas ihan törkeästi yli. Jouduin taas sanomaan sille siitä. Jälki loppui sellaiseen vaahtomuovin palaan jonka Kepo kyllä sitten ilmaisi.  Oli Tanjan kanssa just puhetta että pitää tehdä joku muistutus että siellä on niitä keppejä tai esineitä ennen jäljelle laittoa.


SM-joukkue treenit yo:lla. Pakko alkaa ketjuttamaan liikkeitä koska koiralla ihan törkeä palkan odotus :O

Ensin luoksetulonjätöstä vapautus. Alku meni sitten siihen että jouduttiin tappelomaan maahanmenosta koska Kepon mielestä toisen kyynärän voi jättää ylös jos haluaa.. Tästä jatkettiin ruutuun jossa mietin taas merkkasiko merkkiä kunnolla. Teki kuitenkin ihan ok merkin mutta ei reagoinut seis käskyyn vaan meni vähän merkin oikealle puolelle (ennakoi ruutua) ruutuun lähti vauhdilla mutta Kappas että reagoi etunauhaan sillä edellinen ruutu tehty ilman nauhoja, murr!!!Korjasi itse paikan taaemmas kun en sanonut mitään. Meni hyvin maahan josta kävin sitten kehumassa ja vapauttamassa.  Hyppynouto ja heitin tarkoituksella vinon heiton. Hyppy jäi hyppäämättä että hupsista ja takas tulo oli ihan vino. Nyt pitää näitä työstää taas kotona.
Sitten Z istumisesta palkka.  Idea että kun jätän koiran istumaan niin sitä mennään häiritsemään. Ei mennyt häirintään mutta ei tuonut toivottua tulostatakaan eli etu jalat liikkui. *ittu!! En saa kyl ikinä sitä korjattua.
Ohjatussa tosi leveällä reunimmaiset kapulat.  Tässä taas hyvä merkki ja hyvä nouto. Palautuksen palkkasin kyykyllä.
Kaket Boltin kanssa nenät vastakkain ja Kepo meni ihmeen paineeseen ja alkoi täristä.  Luulin ensin et se otti painetta Tanjasta mut sit tajusin et se porsas luuli että olin jättänyt sille takapalkan kun maassa oli kaksi lelua. Just näin. Kepo saa palkan alennuksen useassakin jutussa tästä lähtien.

Paikallaolot ihan ok.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti