sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Wappu-leiri

Perjantai ja lauantai Valkeakoskella leirillä. Puputin Niina katsoi pe iltana meidän peltojälkiä. Namitettiin yksi nami per askel ja jokainen on syötävä. Jäljen loppuun kannellinen namikippo. Jälki ajetaan kahdella liinalla jotka kulkee kainaloiden alta. Ajatus jäljellä pitäisi olla alaspäin ei eteenpäin. Syödessä aina löysätään mutta muuten jarrutellaan sen verran että syö jokaisen. Hyvin meni!! Esineilmaisusta juteltiin että purkin kanteen liimataan esine ja kun koira ilmaisee ja tuijottaa purkkia niin siitä naks.  Purkki avataan koiran pään yläpuolelta.

Lauantaiaamuna Hanna Toivasen jälkikoulutus. Ensin mietin uskallanko tehdä metsään jälkeä kun tehty vaan nurmelle mutta tultiin siihen tulokseen ettei ne kerrasta pilalle mene ;) Tehtiin joitain kymmeniä askelia pitkä jälki jossa oli tyhjiä myös. Hanna tykkäsi että nameja lähdetään jättämään pois melko pian. Hienosti Uppis työskenteli ja sillä on tosi luontaista se nenän käyttö. Teki vähän turhankin tarkkaa työtä ja tikkasi tyhjät :D mut parempi näin. Hanna oli sitä mieltä että voidaan hyvin tehdä molempia jälkiä koska koira kyllä erottaa tilanteet.  Taidetaan silti pysyä tämä kesä vielä nurmella ja siirtyä myöhemmin metsään.

Illalla vielä kaksi maalimiestä leikitti. Hienosti lähti saaliille ja leikkimään vieraan ihmisen kanssa. Molemmat tykkäsi ja koirasta löytyy tavaraa mutta se on melko kiihkeä ja nyt pitäisi päästä avaamaan puolustuspuolta koska muuten tulee jäämään saalistilttiin ja on vaikea kääntää enää sieltä. Eli saalisleikit pannaan koska sitä ei tarttee vahvistella :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti