torstai 9. huhtikuuta 2015

Terapiatokot

Yo:lla Tanjan kanssa tokoa. Kepolle Z seuraamista, luoksetulo, ohjattu ja kaukot.

Z:saa taas merkeillä ahdistelua ja merkin taakse pallo. Eka seuraaminen oli ihan kauheeta *askaa. Koira painui ja kyttäsi merkkejä.  Muutamalla toistolla alkoi parantaa mutta ei seurannut niin hyvin kuin osaa oikeasti ja palkkauksessa muutaman kerran yritti mennä hakemaan pallon.

Luoksetulossa ei mennyt Tanjan pysäytys yrityksiin :) jotain ehkä siis mennyt myös perille!

Ohjatussa ensin kilpajuoksu merkille mistä koiralla meni pää ihan sekaisin ja se juoksi merkin ohi.  Uusinnassa parempi mut ääni.. Ens kerralla ei saa tulla ääntä! Oikean nouto mikä ihan ok.

Kaukoissa temppuja väliin.  Eka istu-kieppi. Taisin ihan muutaman kieppi käskyn antaa ennen kuin koira tajusi mistä on kyse :D.  Toinen ylös-peruuta missä koira tarjosi seisomisesta vaan istumista koska nii aina tehdään. Tää oli kyllä hyvää kuuntelua ja näitä lisää.

Maahanmenot jostain syystä tosi huonoja ja oik.kyynärä järjestään ylhäällä. Työn alle nämä.

Loppuun paikalla olot, mistä istumisesta kutsuin luokse. Tuli mutta vähän epävarman oloisesti. Makuu ihan ok.

Uppis leikki ja teki noutaa.  Ennen leikkiä tehtiin ruualla "rauhoittumista" eli palkkailin aktiivisuudesta minua kohtaan ilman vallatonta säheltämistä. Nyt lelun irroituksissa ei malttanut syödä namia :o hullu piski <3 Vielä kun muistas itse pitää lelusta kahdella kädellä kiinni..


P.S.  mun eilinen blogikirjoitus ei missään nimessä kirjoitettu suutuksissa, eikä mulla ole herne nenässä, eikä se ollut kenellekään henkilökohtaisesti, enkä edes usko olevani ainut tässä tilanteessa.  On vaan tosi vaikea analysoida minkälainen koira minulla on käsissä tai mitä sen kanssa harrastetaan koska tällä hetkellä vain taivas on rajana :) paperilla se näyttää täydelliseltä mutta yksilönä se on syntynyt ja yksilönä se kasvaa. Kiitos ja anteeksi jos joku mielensä pahoitti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti