perjantai 14. kesäkuuta 2013

Vähän aksaa ja enemmän tokoa

Tänään käytiin ohikulku matkalla ottamassa A:ta suunnistajapuiston kentällä.

En ottanut lappua mukaan vaan ajattelin kokeilla miten lähtee tarjoamaan "täppäämistä" ylösmenon kontaktipintaan ja hyvinhän se meni :)ensin tein vaan ihan tarjoamisen kautta "täppäämistä" naks ja palkka mun jalkojen juureen. Siitä sitten niin että heitin namin poispäin A:sta ja odotin että ottaa ylösmenon josta käsky OTA ja mentiin A loppuun. Hyvin sujui eikä kertaakaan tarvinnut keskeyttää liikettä. Sitten jo käskyllä OTA ennen ylösmenoa ja hienosti otti joka ikisen ylösmenon! JEEE!!! Mulla siis alkaa olla melkei A kasassa ja usko taas siihen että ehinäkuussa mennään oikeesti kisoihin! Pitää näyttää tämä maanantaina ACElla ja kysyä miten jatketaan!


Illalla vielä tokotreenit majalla. Tehtiin seuraamista missä raipalla "painoin" käännöksissä mutta tosiaankin sai painaa että koira reagoi koko raippaan. Ei häirinnyt vaan Kepo piti sitä palkkana :D Takapään käyttöön siis etsittävä jokin muu keino..

Noutoa idealla lelulle vapautus minun kohdalla ja edelleen himmaa vauhtia mutta näitä nyt tehty 2 kertaa joten jatkan kokeilua :)

Hyppynoudossa hienosti hakee hypylle myös takaisin päin vaikka vimmeinen heitto sivuun, ainut että sylki 3ssa ekassa hypyssä kapulan heit hypyn jälkeen.. eli pakko siis tehdä myös liikkeen omaisesti.

Ruutu tehtiin heti hyppynoudon jälkeen missä haki vasemmasta reunasta sisään.. itse epäilin että johtuu hypystä joka oli ruudun vas. puolella... Tehtiin sitten muutama ruutu vähän lähempää ja sitten pitkällä matkalla missä edelleen aika "raju" kaarros vas. mutta kuitenkin etulinjasta sisään. Pallopalkka tästä.. On se vaikeeta.. HUH!

Loppuun tunnari jossa maistoi yhtä mutta varmanoloisesti otti oman. Palkkaus tällä kertaa vasta perusasennosta..

Tuntuu että mitä enemmän näitä voittajan liikkeitä hinkkaa sitä huonommaksi ne menee.. No nyt huomenna suunnataan kohti agilityn SM kilpailuja kohti kirkkonummea ja unohdetaan taas vähäksi aikaa koko toko.... JEE!! Kepo lähtee turistikoiraksi joten ainakin Tuijaa ja Ninaa nähdään siellä :) Mukavaa reissua meille ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti