perjantai 7. kesäkuuta 2013

Ringin tokotreenit leppävirralla

Tänään rinkiläisten kanssa leppävirran hienolla nurmikentällä. Otettiin taas ne meille "vaikeat" liikkeet..

Paikalla istumisessa levotomat etujalat.. Onneks täät ehditään vielä treenata ennen EVLää ;) Paikalla makuussa kääntyi taas lonkalleen. En ole puuttunut kisamaisessa liikkeessä mutta edelleen kotona tätä treenataan. Uskon että tämäkin on tietynlaista koira rahoittelua..

Hyppynnoudossa Reija ja Tuija asettuivat esteen molemmin puolin niin että jos koira yrittää ohi niin esteävät sen. Ekalla kerralla vilkaisi Tuijaa niin että olisi tullut ohi ellei se "pelottava" täti olisi siinä esteen vieressä seissyt. Toinen parempi! Tätä jatketaan edelleen ennen SM:iä! Rähän vinkkinä ohjaaajalle että heittää kapulan mahdollisimman kauas hypystä jolloin koiran on helppo k

orjata oma linjansa paluu hypylle :)

Seuraamisessa ensin tein heti käännös vasempaan ja pari peruutusaskelta ja naksupalkka. Sitten Tuija keksi että kokeilisin lähetä liikkeelle oikealla jalalla ja eti koira paremmassa paikassa!!! Ei hitsi! Näillä mennään SM:iin ja nyt varmaan pitäsi opetella ne käännöksen ulkokautta ;)

Ruudun löysi hienosti ja malttoi menna takalinjalle saakka! En antanut erillistä pysähtymiskäskyä.

Tunnarissa kisamainen liike,mutta ei 10 metriin saakka. Osui taas ekalla omalle. Otti, tiputti, varmisti viereiset ja nosti taas oman ja palautti eikä purrut :) Muuten olin todella tyytyväinen mutta vielä kaipaisin varmuutta jos oma sattuu kohdalle että lähtisi reippasti palauttamaan.

Kokonaisuudessa kiva treeni eikä uusi kenttä aiheuttanut ongelma!

Vielä ainakin hyvällä mielellä kohti SMiä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti