tiistai 11. kesäkuuta 2013

ACE treenit

Oltiin Harrin puolella sillä halusin nyt jonkun viisaan ratkaisun miten lähdetään sitä A:ta opettamaan.

Tehtiin kosketusalustalla. Harri piti lätkää ylösmenolla ja Kepon kanssa oltiin sellaista peliä että se koskee siihen ja sitten samantien naks ja nami tippuu mun viereen ja uudestaan samalla tavalla. Sitten lappu pois ja Harri näytti että tähän ja kun koira koskee niin naks ja nami tippuu taas mun viereen ja siinä sitten hetki sitä pelailtiin.

Sitten niin että menen A:n viereen. Heitän namin A:sta pois päin ja kun koira tulee A:lle ja koskee haluttuun kohtaan, annetaan käsky OTA ja jatketaan A loppuun. Jos koira taas ei tee ylösmenoa halutulla tavalla niin sitten se jätetään huomiotta.

Näillä nyt jatketaan. Toivottavasti jo maanantaina voin kysyä taas seuraavaa etenemis vinkkiä ;) Keskiviikkona menen sen verran aikaisemmin kentälle että ehdin sitä A:ta tehdä ja yritän saada vielä autoa käyttöön ennen lauantaita että ehtisin käydä vielä ennen agi sm reissua treenaamassa :)

Muuten sama rata kuin edellis viikolla. Kepeistä meinasi jäädä viimeinen väli pujottelematta mutta keppien jälkeen piti tehdä persjättö joka meille edelleen vaikea. Kun tehtiin sama pätkä valssilla niin pujotteli loppuun.

Alkurata jossa jäi kepeillä viimeinen väli tekemättä..

kepeiltä loppuun..

Lopuksi rata kokonaisuudessaan missä tein itse valssin paremmin 4 esteelle. Kepeille lähetys oli huono mutta kun koiran sinne sitten sain niin pujotteli hienosti loppuun. Myös keinulla jäi ihmeellisen ylös, missä sitten odottelin että korjaa tassut maahan.

rata kokonaisuudessaan..

Oli kyllä taas hyvät treenit! Sunnuntaina kävin katsomassa agility kisoja iisalmessa ja päätin että menen itse kisoihin 13.7 varkauteen. Samalla tein päätöksen että aion edustaa ACEa nyt alusta asti vaikka ensin suunnittelinkin seuran vaihtoa vasta ensi vuoden alkuun..

Tokomotivaatio kadoksissa ja aksaa voisin tehdä vaikka joka päivä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti