tiistai 11. kesäkuuta 2013

Tokoa Outin ja Mervin kanssa

Lauantaina tokoiltiin Vuorelan koulun kentällä. Tein ne liikkeet mitä ei tehty leppävirralla.. paitsi tunnari on pakko tehdä joka päivä ;)

Noudossa tehtiin nyt niin että kun koira tarttui kapulaan lähdin samantien juoksemaan karkuun ja passivoiduin hyvissä ajoin ennen koiran tulemista sivulle. Näin saatiin lisää vauhtia luovutukseen. Tätä nyt jatketaan SM:iin saakka + lisäksi läheltä nopeaita nostoja + perusasentoja.

Tunnarissa palkka kun lähtee palauttamaan omaa. Ekassa tunnarissa tapahtui jotain outoa sillä Kepo toi väärän. Laitoin uudestaan omalle jolloin paniikin omaisesti alkoi maistelaa kaikkia. Keskeytin liikkeen ja siirrettiin tunnari toiseen kohtaan. Varman oloisena otti oman ja lennosta palkka.

Luoksetulo kisamaisesti ja melko kökkö se maahanmeno on.. Erillisenä muutama maahanmeno..

Ruudun löysi hyvin. Kaarsi vähn mutta en tiedä väistikö vesilätäkköä.. Toisella kerralla tarkoitus käskeä maahan ruudussa, mutta kun sanoin seis painui itse maahan. Nyt varmaan tehtävä myös pysäytyksiä ilman maahanmenoja.

Istumisessa taas takaisin tullessa alkaa nostella vasempaa etujalkaa. ARGH miten raivostuttava tapa! Nyt tiputeltava palkkaa eteen.

Kaukoissa rönötti istumisessa ja ennakoi seiso-maa... Tätäkin vaan tehtävä joka päivä.


Onneks SM:iin on enää 3 viikkoa. Mun toko motivaatio on niiiiiin hukassa..Ei kommentteja:

Lähetä kommentti