keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

tän aamun tokot ja illan agit

Aamupäivällä Outin kanssa treenattiin täällä vuorelassa.

Kepon kanssa aloitettiin ruudulla jonka kyllä löysi hyvin mutta meni sivu reunasta sisään. Meillä ei ollut ruutunauhaa ja luoksetulon merkit olivat vieressä joten epäilen tämän johtuneen siitä. No pääasia että meni ruutuun. Tein liikkeen loppuun asti mutten kutsunut kävelykaaviossa. Nyt maltti hyvin jäädä seisomaan kun huusin seis, sillä aiemmin tarjosi heti maahanmenoa. Loppuun vielä lähetys vähän lähempää ja hienosti meni etulinjasta sisään. Nyt muuten ei mennyt ruudusta yli vaikkei nauhoja ollut :)

Noutoa tehtiin taas karkuun juoksemalla. Keksin myös sellaisen jutun että jätän pallon reilusti itseni taakse ja kierrätän koiraa kapula suussa ja suunnilleen itseni kohdalta vapautan pallolle. Tämänkin toimivuutta testaillaan :)

Tunnarissa taas joku aivopieru. Toi ensin väärän ja kun lähetin uudestaan toi oman. Vaihdettiin kohtaa jolloin teki hyvän tunnarin. Palkka taas lennosta. Nyt pitää tehdä tunnareita käskytettynä paljon!

Luoksetulossa oli lähdössä ilmeisesti ruutuun tms.. hyppäsi jätti loikan eteenpäin kunnes tajsui että käsky oli maahan :D Otettiin uudestaan ja oli hyvä :) Jättö levollinen ja palkka seisomisesta.

Istumisessa ne levottomat etujalat. Nyt tehtävä todella pajon istumisia etupalkalla!!!!

Seuraamisessa paikka valuu vähän taas eteen.. noh paikka kuitenkin tasasisesti edessä jos jotain plussaa tästä etsitään ;) Täyskäännöksiä en pysty tekemään ulospäin siillä alkaa ennakoida ja poikittaa voimakkaammin eteen. nyt kuitenkin pitää treenata niitä täykkäreitä reippaimmiksi ja takaosasta pitäisi työskennellä enemmän!


Illalla olikin vuorossa agilitytreenit ja Anne tuli meitä ohjaamaan. Rata oli Liuhtojen koulutuksesta missä Anne oli käynyt, mutta helpotettuna :)

Meille ongelmaksi muodostui taas ne kohdat missä piti juosta täysillä :D Eli persjätöt. Ja yksi putki oli meille ylitsepääsemättömän vaikea sillä joka kerta Kepo meni väärään päähän! Kepit kuitenkin haki hyvin (paitsi ekalla kerralla) Lisäksi tuo oma ohjaaminen on jotain uskomatonta :D Ja ihan siksi että en käsitä miten voin juosta niin kumarassa! Nyt ryhti syyniin!!!

Tässäpä rata ekaa kertaa vedettynä.. Eihän se ihan putkeen mennyt ;)

Koko rata

Nyt jo sujuu vähän paremmin :)

kerkee,kerkee...

JA menihän se lopulta sinne oikeaan päähän kunhan tämä akka osaa liikkua!

No huh!

Tuosta omasta liikkumisesta vielä sen verran että ärsyttää kun itse vetää kaikki rimat alas.. N ei auta kun treenata!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti