perjantai 6. kesäkuuta 2014

Tokotreenit

Eilen kiukutti hirveeesti treenata kun kaikki pikku ongelmat tuntu niiiiin hirveen raskailta joten tänään "humppa" asenteella.

Kasurilan ala-asteen kentällä Annen ja Kirsin kanssa.

Kepon kanssa aloitettiin suorilla luoksetuloilla. Vieläkin himmailee loppua mutta ajattelin olla välittämättä ellei oikeesti tule ihan pitkä matkaa ravilla. Parempi kai seon kun jarruttaa eikä törmää.

Sitten merkkiä niin että takana toinen merkki. Kun joskus tuntuu että Kepo bongailee aina niitä kauimmaisia merkkejä. Hyvin kuitenkin lähti mutta ensimmäisen jouduin keskeyttämään äänen takia. Toinen hyvä. näitä pitäisi testata vielä niin että eka merkki on matalampi kuin toinen.

Häiriö istumista niin että Anne ja Kirsi häiriköivät takana. Eniten pelottaa että koira istuu paikalla istumisen etujalat vuorotellen ilmassa kun keskittyy takana tapahtuviin asioihin.. Pääsin kuitenkin puuttuumaan ja näitä pitäisi tehdä niin että olen itse piilossa ja pääsen ihan kunnolla huomauttamaan jos kurkkii taakse. Muutenkin voisi yhen viikon harrastaa myös piiloon vapauttamista.

Seuraamisessa paikan nillitystä. Nyt ehkä olen jo auttanut liikaa koska ei itse korjaa taakse vaan odottaa mun reaktiota (haluaisin että ajattelisi itse enemmän paikkaa)

Z:tan maahanmeno hidas toinen parempi. Pitäisi varman ottaa oikeasti työn alle asentojen nopeus!

Ohjatun palautusta. Eka tosi huono mistä en sitten palkannut ja toinen superisti parempi!

Tunnarissa piiiiiitkä matka. Pysäytys kapuloiden viereen ja kapuloita reilusti enemmän kuin kokeessa. Pysähtyi mutta yritti omatoimisesti varmaan 3 kerta jatkaa oman etsimistä. Malttoi kuitenkin lopulta odottaa. Hyvä haistelu ja toi kapulan PUREMATTA ja suurimman osan matkasta laukalla!!! JESH!!! Nyt vois sanoa että on työ tuottanut tulosta!!

Tunnarin kanssa vielä muutama temppu eli pitoa. Tää on alkanut toimia :)

Kake humppaa läheltä ja hyvin pysyi paikallaan. Nyt pitäisi varmaan kokeilla purkkien kanssa kauempaa.

Kokonaisuutena hyvät treenit!




Apua, mun koira on joskus saanut olla sohvalla :D Jere & Kelmi -12




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti