torstai 12. kesäkuuta 2014

Belgitreenit!

Eilen pitkästä aikaa kokoonnuttiin belgiporukalla treenaamaan. Talvellahan meillä oli kerran kuussa hallivuoro ja mukava oli tutustua kuopion alueen rotukavereihin :)

Jatkettiin samaa treeniä eilen kun mikä tiistaina tuli vahingossa ilmi kentällä eli ohjattu-ruutu erottelua.. KUUNTELUA!!

Alkuun ensin halusin kokeilla kosketusalustaa merkille joten ensin siis kosketusalustan vahvistamista.. Kelpohan oli sitä mieltä et siinä tempussa kuuluu ottaa se alusta suuhun.. HUOH! Saatiin muutama ihan jees toisto ja päästiin jollain tasolla juttuun kiinni..

Ensin ruutuun lähetys vas. Merkin taakse alusta ja kappas se ei osannut sitä enää siellä merkin takana :D
Eli siis yhtä tyhjän kanssa.. Ruutuakaan ei löytänyt kuin parin lähetyksen jälkeen.. että sellasta sitten tänään. Pääsin kuitenkin loppuun palkkaamaan koiran ja ruudussakin hyvällä paikalla!

Samalta merkiltä ohjattu ja oikean nouto (ruudun puoleinen) Ja kappas kolmannella lähetyksellä meni vasta suoraan kapulalle :D Ai miten niin jäi ruutuun kiinni ja ei kyllä taas kuunnellut YHTÄÄN!

Ryhmä paikallaolossa (vain makuu) OK. Vähän jäi kummallisesti ranne kiertyneenä ja näytti että kyynärä ylhäällä mutta ei se ollut kun kävin vielä tarkistamassa. Sivulle nousussa "autoin" ;) jalalla. Maahanmenoja treenattava paljon vielä 3 viikkoa!

Tavaratunnari pysäytyksellä joka oli loistava muuten mutta takaisin tulo aika "hakatun" näköistä :D Ei kyllä purrut matkalla joten ollaan tyytyväisiä :) Tuota palautusta pitää edelleen tehdä ja vaikka kaikki menis pilalle niin lelu vapautuksia muutama..

Ensi talven harrastustilanne alkoi jo valmiiksi ahdistaa.. Suurin osa ylemmistä luovuttamassa ensi syksyn ryhmäpaikat tokon osalta pois joten en kyllä ala yksin siellä olemaan.. Perron agilityn aika tuntuu meille niin kauhean lyhyeltä että en koe saavana hyötyä oikein siitäkään.. Eka kierros menee aina tapellessa ja toinen kierros on niin kauhean lyhyt ettei enää oikein ehdi mitään tekemään..Vaikkakin aikahan on koiramääräisesti sama kuin ACElla mut siellä tuntu että yhdellä kierroksella ehti enemmän.. PK-lajeja ei oikein treenata talvella eikä viitsisi pelkkää tottista vääntää koko talvea..  Onpa hankalaa...

Tänän lupasin itselleni pitää treenittömän päivän.. mutta tein ihan vähän sitä kosketusalustaa ja maahanmenoja ja sivulle nousuja.. Eiks se nyt lueta treenittömäksi? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti