tiistai 17. kesäkuuta 2014

Su tokotreenit

Sunnuntaina Pirjon, Annen, Sarin, Suvin ja Päivin kanssa kuopiohallilla.

Kepon kanssa Paikalla olo, seuraamista, luoksetulo, ruutu, z seisominen, tunnari ja kaukoja.

Ryhmäpaikalla olossa ihan paska istumisen jättö ja paikalla makuussa lonkallaan ja toinen etutassu käännetty rintakehän alle.. Vähän jos piti painia.. HUOH!

Aloitettiin luoksetulolla (kisamainen) seisominen ok mutta maahanmenossa toinen kyynär ylhäällä. Näitä on nyt palkattava paljon maahan. Lisäksi loppu hirveellä kyylälaukalla.. YÖK!

Z-seisominen häirittynä. Kepo ollut levoton seisomisessa joten Pirjo vielä häiriköi. Tämä oli hyvä eikä lähde häiriöihin mukaan :)

Ruutu oli osalle koirista tosi vaikea (oli ihan yli pitkä matka) joten halusin kokeilla tuleeko meilläkin ennakointi. Eipä tullut! JESH!

Seuraamisen halusin kisamaisesti käskytettynä ja kuvattuna. Kappas että mulle käy taas näin että kuvaaja kuvaa väliajat ja seuraamisen ajaksi kuvaaminen loppuu :D No ajatus tärkein.. Täykkärit edelleen paskoja ja paikka mun mielestä ajoittain liian edessä.. Tätä tehtävä valtavasti lisää!

Tunnarissa rivi ja kapuloita enemmän kuin norm. Kepo taisi keskittyä kapuloita viedessä johonkin ihan muuhun kuin niihin sillä oma-käskyllä tarjosi ruutua ja merkkejä. Kaksi kertaa piti Pirjon käydä näyttämässä kapulat ennen kuin koira sinne meni. Onneksi kuitenkin toi oman eikä purrut. Sama toistolla (miten niin putkiaivo ;) ) Taistelun kautta voittoon kuitenkin... Ei vaan kovin kova luotto tähän liikkeeseen jos viereisessä kehässä jotain muuta kivaa :D

Kaukot huonot! Purkeilla ajattelee liikaa ja ilman ei ollenkaan.. PLAAH!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti