maanantai 9. kesäkuuta 2014

Tokoa kuopionhallilla

Eilen tokoa Pirjon, Mariannen, Annen, Veeran ja Päivin kanssa. Laitettiin kehänauhaa jakamaan "kaksi" kehää ja saatiin treenattua kivasti pari koiraa kerralla.

Meidän puoli aloitti paikalla oloilla ja toinen puolisko meni treenaamaan selän taakse ja lisäksi Veera vielä häiriköi paikalla olevia koiria.

Istumisessa Kepo muutaman kerran kurkkaili taakse päin ja pääsin puuttumaan. Ei onneksi niin voimakkaasti kurkkinut että olisi jalkoja nostellut mutta haluan silti että focus on piiloon päin! Näitä lissää!!

Paikalla makuussa ei yhtä levoton mutta sivulle nousut on ihan paskoja.. Näitä nyt treenattava urakalla!

Yksiö liikkeet aloitettiin ruudulla. Meidän kehässä siniset merkitja viereisessä valkoiset ja tämä oli hyvä häiriö sillä arvasin että bongailee ennemmin niitä valkoisia merkkejä. Lähetys merkille ja ampui merkin oikealta puolelta jonnekin huitsin helvettiin :D Muutaman lähetyksen kautta oikea merkki löytyi. Ruutuun meni ekalla sivuseinästä sisään -> Ei palkkaa. Toinen parempi mutta jää taas ihan etulinjaan.. Menin vapauttamaan ruutuun mutta en halunnut palkata tästäkään.

Seuraaminen oli alkuun ihan kamalaa! Koira keuli taas ihan huolella enkä tiedä johtuiko palkan odotuksesta vai mistä.. Sain ihan kunnolla huomauttaa paikasta josnka seurauksena alkoi poikittaa kaikki perusasennot mun selän taakse sekä istua ihan jäätävän hitaasti.. Annen kanssa keskusteltuani tultiin siihen tulokseen ettei paikka ole niin iso ongelma kuin mitä siitä teen ja keskittyisin enemmän täyskäännöksiin ja suoriin perusasentoihin! Niin aionkin nyt tehdä :) Toinen seuruu oli jo paljon parempi ja paikkakin oli taempana!

Luoksetulo ylläri takapalkalle. Eka stoppi oli huono mutta halusin palkata silti että tajuaa takapalkan. Toinen stoppi oli parempi mutta nyt taas ennakoi liikaa takapalkkaa ja lähti vaanimis laukalla.. Näistä pitäisi löytää joku kultainen keskitie...

Ohjatussa oli tosi huonoja merkkejä.. On tehty varmaan niin paljon häiriö merkkejä että nyt kun tehdään niitä liikkeen omaisesti niin alkaa heti tehdä huonoja. Nyt merkkejäkin teho treeniin ja just niin että sinne viedään ne kapulat mutta niitä ei haeta.. Merkillä malttia seisomiseen koska alkaa tarjoilla paikkaa/ kapulan noutoa ihan omine aikoineen jos seison vaan hiljaa.

Kakeissa purkit toimii myös ulkona ja näin ollen saan kasvatettua myös matkaa!! JEEE!!

Z-istuminen edelleen haastavaa jos ei etupalkkaa ->kokeillaan palkan piilottamista merkin taakse jolloin focus merkissä.

Autolle mennessä tehtiin tunnarikapulan pitoa.. Joka onnistuu jo melkoisen kivuttomasti :)

Eilen tuli vahvistus viesti että SM ilmo on tullut perille!  Jännittää!!



Viime kesän SM fiilistelyä!!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti