lauantai 31. elokuuta 2013

Tokon piirinmestaruus Varkaudessa

Tänän kokeessa varkaudessa. Tuomarina Pauli Härkönen ja meidän ensimmäinen EVL. 1-tulos pistein 276 ja pronssilla :)

Koepaikalle mennessä en juoksuttanut koiraa niin paljon kuin esim. ennen voittajan koetta. Nyt tuntuu että energia osataan kääntää voitoksi ennemin kuin haitaksi itse kehässä. Treenihinkin otan sen yleensä suoraan autosta kentälle ja haluan kisatilanteen olevan ajatuksena sama kuin treeneissä. Rentoa ja mukavaa :)

Liike järjestys oli normi.

Paikalla istuminen 10, tästä olen erittäin tyytyväinen sillä Kepolla ollut "ongelmia" istuisessa.. Ei keskity, haistelee ilmaa ja nostelee etujalkoja...

Paikalla makuu 8. Jeee!! Eka koe missä ei mennyt lonkka-asentoon. Ei kuitenkaan noussut ekalla käskyllä perusasentoon joten siitä meni pisteet.

Seuraaminen 8, Osuus alkoi käännöksillä ja sivuaskelilla ja tästä hitaaseen käyntiin. Paikka valahti liian eteen joten kaikki perusasennot vinoja. Yhden perusasennon jätti myös tekemättä. Kokonaisuutena hyvä ja piti saman paikan koko kaavion ajan sekä kontaktin. Tuomarikin kehui itse seuruuta mutta antoi noottia vinoista perusasennoista.

Z (istu,seiso,maa) 8,5. Hitaat asennot.

Luoksetulo 8,5. Maahanmneossa jätti kyynärät ylös.

Ruutu 7. Juoksu ruudun yli. pysäytin ja korjasin uudella käskyllä. Fiksuna koirani korjasi eteenpäin mikä tuli minulle yllätyksenä :) Meni hyvin maahan ja tuli rivakasti seuraamaan :)

Tässä välissä oli tauko. Kun odotin kehän laidalla sinne pääsyä sanoin ääneen että nyt tarvitaan onnea sillä alkaa meille vaikeat liikkeet..

Ohjattu 9. Arpa onni suosi ja saatiin vasen mitä ollaan nyt vaan treenattu. Merkillä taas vinossa oikealle.

Hyppynouto 10. Ihan järkyttävä kolaus takaisin tullessa.. Tuomari kuitenkin totesi että olisiko ollut häntä mikä kolahti kun ääni kuului sen jälkeen kun koira oli jo ohi esteestä ;) Oli kuulemma niiin ilmava loikka!

Tunnari 8,5 Siis vitsi! Rivi jossa lähti hyvin haistelemaan järjestyksessä. Kolmas oli oma minkä otti todella varmasti ja lähti palauttamaan. Palautuksessa kuitenkin joku aivopieru ja pysähtyi katsomaan koiraa joka oli kentän laidalla.. Sitten muisti ai niin ja toi nätisti sivulle eikä purrut laisinkaan kapulaa :) Tarkkuus treenit siis tuottaaneet loistavasti tulosta!

Kaukot 9. Tuli taas muutaman askeleen eteen "taaksepäin vaihdoissa".

Kokonaisuutena ihan mahti paketti! Olin tosi tyytyväinen ja hyvällä mielellä ensi vlopun kokeeseen. Ennen sitä kuitenkin kokeiltava oik. nouto ohjatussa, tunnarin ylläpito, kaket! sekä hyppynouto ja ruutu. Seuraamiseen mulla on jo selkeä suunnitelma miten lähteä korjaamaan perusasentoa js paikka valuu eteen..

Kepo palkintoineen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti